Aki nem egy szatyorban él, az bizony garantáltan nem tudja elkerülni a konfliktusokat. Az azonban már habitus kérdése, hogy hogyan tudjuk kezelni ezeket. A most következő négy csillagjegy szülötteinek ösztönös érzékük van hozzá…

Ikrek

Az Ikrek egyik szuperképessége a konfliktuskezelés, különösképp, ha magánéleti konfliktusoktól van szó. A csillagjegy szülöttei kiemelkedően tehetségesek a kommunikációban, és ösztönös érzékük vagy a tárgyaláshoz is, így egy konfliktushelyzetben tűpontosan ráéreznek arra, hogy mit és hogyan kell mondani. A leggyakrabban azt a megoldást választják, hogy őszintén és mindenféle rosszindulat nélkül elmondják a véleményüket. Mindezzel nem akarnak fájdalmat okozni, inkább arra törekszenek, hogy minél érthetőbbé, átláthatóbbá tegyék a szituációt, eljutva így a mindenki számára elfogadható megoldáshoz. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

A mai egy átlagosan szép napnak ígérkezik az életében, kedves Ikrek. Érzékenységével és gyakorlatiasságával sikerül mindenhol helyt állnia, legyen az munkahely, baráti társaság, vagy otthon. Környezete ma meglehetõsen könnyedén tud kommunikálni önnel, így meglehet, hogy a szokásosnál több ügyes-bajos dolgaikkal fordulnak önhöz.

Oroszlán

Az Oroszlánok teljes felelősséget vállalnak a cselekedeteikért, a viselkedésükért, az érzéseikért és a szavaikért, minden körülmények között, így  konfliktushelyzetben is. Az e csillagjegyben születettek fő konfliktuskezelési taktikája, hogy igyekeznek minél békésebben és elsősorban saját magukra koncentrálva kifejezni az álláspontjukat, úgy, hogy azt a másik fél ne érezze támadásnak. Pontosan tisztában vannak ugyanis azzal, hogy az álláspontok legjobb eséllyel akkor találkoznak félúton, ha senki sem érzi magát érzelmi fenyegetettségben. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: