A magány és az egyedüllét valójában két különböző fogalom. Egyedül lenni nem biztos, hogy rossz érzéseket takar, vannak, akik tudatosan választják. Sőt, sokaknak időnként egyszerűen szükségük van az egyedüllétre, a nyugalomra, a csendre. Gyakran találni példát arra is, hogy valaki a párkapcsolatában magányos. Nem él egyedül, mégis úgy érzi, csak magára számíthat, mert párja nem támogatja őt.

Annak ellenére, hogy az ember alapvetően társas lény, semmi szégyellni való nincs abban, ha időnként a magány mellett döntesz. A következő csillagjegyeknek egyszerűen szükségük van a magányra, s ők sokszor önként választják ezt az életformát. Lehet, kicsit maguknak valók, de az tény, hogy az önállóságuk is nagyon fontos… A legboldogabb párkapcsolatban is.  

A Halak

A Halak vágyik talán a leggyakrabban a nyugalomra, a csendre és a saját társaságára. A valóság ugyanis sokszor riasztónak tűnhet, s ilyenkor a saját békés világába menekül. Olyan idilli helyre, mely a fantáziájában létezik. Nem a magányt választja, hiszen a „fejében” sosincs egyedül. Alapvetően is introvertált, befelé forduló típus, aki szeret befelé, a lelkére figyelni. Inspirációt gyűjt, ebből gyakran csodás versek, festmények születnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: