A magány és az egyedüllét valójában két különböző fogalom. Egyedül lenni nem biztos, hogy rossz érzéseket takar, vannak, akik tudatosan választják. Sőt, sokaknak időnként egyszerűen szükségük van az egyedüllétre, a nyugalomra, a csendre. Gyakran találni példát arra is, hogy valaki a párkapcsolatában magányos. Nem él egyedül, mégis úgy érzi, csak magára számíthat, mert párja nem támogatja őt.

Annak ellenére, hogy az ember alapvetően társas lény, semmi szégyellni való nincs abban, ha időnként a magány mellett döntesz. A következő csillagjegyeknek egyszerűen szükségük van a magányra, s ők sokszor önként választják ezt az életformát. Lehet, kicsit maguknak valók, de az tény, hogy az önállóságuk is nagyon fontos… A legboldogabb párkapcsolatban is.  

Hétfői Horoszkóp 2020-08-10

A Halak

A Halak vágyik talán a leggyakrabban a nyugalomra, a csendre és a saját társaságára. A valóság ugyanis sokszor riasztónak tűnhet, s ilyenkor a saját békés világába menekül. Olyan idilli helyre, mely a fantáziájában létezik. Nem a magányt választja, hiszen a „fejében” sosincs egyedül. Alapvetően is introvertált, befelé forduló típus, aki szeret befelé, a lelkére figyelni. Inspirációt gyűjt, ebből gyakran csodás versek, festmények születnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: