A Szűz

Csak azért, mert a Szűz hivatása gyakran elsőbbséget élvezhet a párkapcsolata fölött, még nem jelenti, hogy önként választaná a magányt. Nagy célokat tűz ki, melyeket tökéletesen akar kivitelezni, de azért szeretné a sikerét megosztani valakivel. Kifejezetten segítőkész típus, s komoly érzelmi űrt okoz nála, ha épp senki sincs az életében, akiről gondoskodhatna. Ugyanakkor mindig a minőségre törekszik, s sosem választana valaki csupán azért, hogy ne legyen egyedül. Akkor inkább a magány…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

A Skorpió a tipikus magányos farkas, akit valójában csöppet sem zavar, ha épp egyedül él. Párkapcsolatban nagy szüksége van az énidőre, amit természetesen a társának is megad. Gyakran talán túl nagy lehet ez a távolság. A probléma inkább ott kezdődik, hogy nehezen fejezi ki, mire is vágyik igazán a kapcsolatában, segítséget kérni pedig egyáltalán nem szeret. S ilyenkor hajlamos a szerelmét ellökni magától, mintsem hogy megbeszélje vele a problémákat vagy a saját vágyait.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a feladat vár rád idén: minden csillagjegynek meg kell tanulnia valamit 2020-ban

Nyilas

A Nyilas nagyon büszke a függetlenségére, a szabadságára, pedig inkább csak arról van szó, hogy időnként neki is szüksége van a magányra. Sokan gondolják róla, hogy ő szívesebben utazik és járja be a világot egyedül, pedig a valóság inkább az, hogy senki sem csatlakozik hozzá. Nem könnyű ugyanis kijönni vele, mert nagyon nem szeret másokhoz alkalmazkodni. Az elköteleződéssel is akadnak gondjai, de a legnagyobb szerencséjére, ő valójában nagyon is jól megvan egyedül is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: