A Szűz

Csak azért, mert a Szűz hivatása gyakran elsőbbséget élvezhet a párkapcsolata fölött, még nem jelenti, hogy önként választaná a magányt. Nagy célokat tűz ki, melyeket tökéletesen akar kivitelezni, de azért szeretné a sikerét megosztani valakivel. Kifejezetten segítőkész típus, s komoly érzelmi űrt okoz nála, ha épp senki sincs az életében, akiről gondoskodhatna. Ugyanakkor mindig a minőségre törekszik, s sosem választana valaki csupán azért, hogy ne legyen egyedül. Akkor inkább a magány…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

A Skorpió

A Skorpió a tipikus magányos farkas, akit valójában csöppet sem zavar, ha épp egyedül él. Párkapcsolatban nagy szüksége van az énidőre, amit természetesen a társának is megad. Gyakran talán túl nagy lehet ez a távolság. A probléma inkább ott kezdődik, hogy nehezen fejezi ki, mire is vágyik igazán a kapcsolatában, segítséget kérni pedig egyáltalán nem szeret. S ilyenkor hajlamos a szerelmét ellökni magától, mintsem hogy megbeszélje vele a problémákat vagy a saját vágyait.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Nyilas

A Nyilas nagyon büszke a függetlenségére, a szabadságára, pedig inkább csak arról van szó, hogy időnként neki is szüksége van a magányra. Sokan gondolják róla, hogy ő szívesebben utazik és járja be a világot egyedül, pedig a valóság inkább az, hogy senki sem csatlakozik hozzá. Nem könnyű ugyanis kijönni vele, mert nagyon nem szeret másokhoz alkalmazkodni. Az elköteleződéssel is akadnak gondjai, de a legnagyobb szerencséjére, ő valójában nagyon is jól megvan egyedül is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: