Míg akadnak olyan emberek, akik mindig úgy látják, hogy a pohár félig tele van, addig olyanok is vannak, akik ezzel éppen ellentétesen vélekednek. Állandóan az élet borús oldalát bámulják, és bár sokkal inkább realistának, semmint pesszimistának gondolják magukat, azért utóbbi sűrűn felülkerekedik rajtuk. De vajon kik tartoznak ide csillagjegyük alapján?

Bak

Nem is kezdhetnénk a sort másokkal, mint a bakokkal. Iszonyúan maximalista, precíz és racionális jegyről beszélünk, aminek a szülöttei rendkívül megfontoltak és eltökéltek. Céljaik a leggyakrabban a karrierjükre koncentrálódnak, talán ebből is adódik, hogy annyira diplomatikusak. Ezzel a hozzáállással már eleve azt közvetítik környezetük felé, hogy ridegek és távolságtartóak, amire rátesz egy lapáttal, hogy messze nem optimisták. Rendszeresen arra koncentrálnak, mi sülhet el balul, hogyan juthat vakvágányra a tervük, milyen kockázati tényezőkkel kell számolniuk. Így aztán óhatatlan, hogy kifejezetten pesszimistának tűnjenek, és annak is érezzék magukat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A szűz nem azért pesszimista, mert ilyen az alaptermészete, hanem mert nagyon kritikus. Borzasztóan precíz, állandóan analizál, és egy vérbeli maximalista, aki nagyon magas korlátokat állít saját maga és mások elé is. Mindig a tökéletességre törekszik, a munkájában és a magánéletében egyaránt, de sajnos időről időre rá kell döbbennie, hogy az élet nem ennyire egyszerű. Hozzáállása sajnosrossz hatással van a saját személyiségére éppúgy, mint a környezete hangulatára. Bár nem tehet róla, de a maximalizmusa párosul egyfajta szőrszálhasogatással, ami szörnyen idegesítő tud lenni mások számára. Ebből adódik, hogy a szűz hajlamos arra, hogy csak és kizárólag a hibákra koncentráljon, ami pedig nem más, mint vérbeli pesszimizmus.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez bosszantja fel a legjobban a csillagjegyeket

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: