Halak

A halak, nagyon gyengédek és érzelmesek, de éppen emiatt a legtöbbször pesszimisták is. Igazi mimózák, akik képesek vérig sértődniolyasmin, amit mások gyakorlatilag észre sem vesznek. Meglehetősen labilis a lelkiállapotuk és rengeteget álmodoznak. Ezzel párhuzamosan folyton aggódnak, mindenen agyalnak és nagyon jellemző rájuk, hogy önbizalomhiánybanszenvednek. Innentől kezdve egyáltalán nem meglepő, hogy felkerültek a pesszimistákat összesítő listánkra. A halak azért képviseltethetik magukat, mert érzékenységükből fakadóan folyton mindentszemélyes támadásnak vesznek, és ezért visszahúzódóvá, tartózkodóvá válnak, amivel óhatatlanul megváltozik egyébként kedves alaptermészetük. Végtelenül könnyű kizökkenteni őket az általában csak vélt, nem pedig valós benső összhangjukból, és így már képtelenek derűsen látni az életet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az ikrek nem vérbeli pesszimista, de sokszor érezheti úgy még saját maga is, hogy két énje van. Hát még a környezete! Szinte lehetetlen kiigazodni egy olyan levegő jegyen, mint amilyen az ikrek is. Az egyik pillanatban kedves, figyelmes, a másikban viszont undok, kiszámíthatatlan és becsmérlő. Pesszimizmusa a hangulatingadozásain túl abból ered, hogy egyáltalán nem kitartó, márpedig így nagyon nehéz elérni a kitűzött célokat. Az ikreket minden érdekli, mindig mindenbe belekap, de csak kivételes esetekben viszi véghez azt, amit korábban eltervezett. Ennél jóval jellemzőbb, hogy feladja a terveit és képletesen, vagy akár szó szerint földhöz vágja az addig elért eredményeket. Ezután nagy duzzogva, (többnyire) másokat hibáztatva arról panaszkodik, hogy ebben a világban semminek semmi értelme sincs.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-04-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: