Skorpió

Hatalmas fába vágtad a fejszéd, ha a pasid Skorpió csillagzat alatt született, ugyanis szinte lehetetlen átverni, ő viszont úgy képes manipulálni, hogy abból te semmit nem veszel észre. Bár ha igazán megszeretnek valakit, akkor akár életük végéig is képesek hűségesek maradni, de az esetek többségében azért eléggé hajlamosak a megcsalásra, így a megszokottnál érdemes sokkal-sokkal jobban résen lenned, a bizonyítékokat ugyanis tökéletesen el tudják tüntetni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak férfi bár csendesnek tűnik, de ez ne tévesszen meg, ugyanis legalább ennyire ravasz is. Általában úgy éri el a célját, hogy azt nyíltan soha nem mondja ki, a végén mégis önként fogsz belemenni a dologba. Igen erős akaratú, ezért ha nem figyelsz oda, akkor szépen lassan mindent úgy alakít, ahogy azt ő szeretné, ezért érdemes határozottnak és következetesnek lenned a kapcsolatotokban.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen lelki társak illenek az egyes csillagjegyekhez

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: