Segítőkész, odaadó, önzetlen. Ezek a tulajdonságok mind-mind jellemzőek a következő csillagjegyekre. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Mérleg

A Mérleg örök optimista, ő az igazság harcosa. Nem számít, ismeri-e mélyebben a másikat, képes kiállni bárkiért bármikor. Az igazságszolgáltatás véleménye szerint mindenkit megillet, s ez az elv vezérli, amikor segítséget nyújt a többieknek. Sosem önző, a többiek érdekeit mindig a sajátja elé helyezi, önzetlenségben abszolút első a csillagjegyek között.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme, az okok – Ezért nem tudsz kijönni egyes csillagjegyekkel

Halak

A Halak irtózik a konfliktustól, ami abban is megmutatkozik, hogy alig látod őt vitatkozni. Nem arról van szó, hogy ne akarna harcolni semmiért, inkább távozik, mint hogy konfliktusos helyzetben maradjon. Hasonlóan a Mérleghez, természetesen ő is az önzetlenség megtestesítője, bármikor a többiek segítségére siet mindenfajta hátsó szándék és érdek nélkül.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: