Ezek a csillagjegyek, bármilyen furcsán is hangzik, de a csöppet sem könnyű esetekhez vonzódnak. Még akkor is, ha a lelkük mélyén pontosan tudják, a szerelem végén mindig megbántják őket. Vajon miért szeretnek bele a rossz fiúkba? A horoszkópok elárulják a titkot...

A Kos izgalmakra vágyik

A Kos szenvedélyes, és mindig keresi az izgalmakat. Ő az, aki párkapcsolatban tudja csak az életét elképzelni. Emiatt persze biztosan meglepően hangzik, hogy ez a csillagjegy a rossz fiúkhoz vonzódik. Mivel horoszkópja szerint megnyerő és vonzó személyiség, könnyen felhívja magára a másik nem tagjainak figyelmét. Minden érdekli, ami kihívást jelent, márpedig egy olyan férfi, aki felrúgja a szabályokat, különleges izgalmakat tartogat. Amikor a Kos belefárad a felelősségvállalásba, a szabályok követésébe, egy ilyen pasi felcsillantja előtte a kaland lehetőségét. A szerelem ugyanakkor gyorsan véget ér, hiszen a Kos gyorsan felébred az átmeneti kábulatból, és rájön, ez a férfi nem hozzá való. Viszont a kaland az élet élvezetére is ráébreszti.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy sokat idegeskedik

Az Oroszlán a rossz fiúkhoz vonzódik

Az Oroszlánt is minden érdekli, ami izgalmakat ígér és egészen más, mint a megszokott. A rossz fiúk pedig éppen ilyenek. Nem illenek a megszokott és kiszámítható karakterek közé. Az Oroszlán nő pontosan tudja, hogy kapcsolata csalódással ér véget, mégis vállalja a kockázatot. A randevúkon úgy érzi magát, mintha a legizgalmasabb mozifilmek egyikének főszerepét alakítaná. Neki pedig épp erre a reflektorfényre van a leginkább szüksége. Egy biztos, párjától megkapja a számára oly fontos figyelmet. Eleinte mindenképpen. Amíg a férfi meg nem unja, és nem tüntet ki valaki mást is a figyelmével. Ha az Oroszlán valamit nem tűr el, az a mellőzöttség és a bizonytalanság. Mégis annyira büszke, hogy be nem látná, ezúttal ezúttal is rosszul választott. Aztán a következő alkalommal újra édes, vonzó és persze igazi kihívás egy rossz fiú csábítása, aminek megint nem tud ellenállni…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: