4. A Mérleg nagyon nyitott, meg nem is

Elragadó típus, de egyúttal meglehetősen ravasz is a Mérleg, aki a társasági eseményeken egyszerűen tündököl. Általában extrovertált, ám a kedvezőtlen tulajdonságai közé sorolható hangulatváltozásai időnként introvertálttá is tehetik őt. Vagyis nála valójában az aktuális kedélyállapotán múlik a nyitottság.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Az Oroszlán a legfénylőbb csillagjegy

Az Oroszlán imád a társaság középpontjában lenni, élvezi, amikor a többiek valóssággal falják a szavait. Ha valamilyen okból mégsem tudná felkelteni valakinek az érdeklődését, szinte biztosan minden létező eszközt bevet, hogy magára irányíthassa a figyelmet. A legtöbbször ő is nagyon nyitottan, extrovertáltan viselkedik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-22

6. A Rák nem mindenkinek nyílik meg

A Rák valójában az “intelligens extrovertált” csillagjegy, ami annyit jelent, hogy csak azok számára nyílik meg, akikről tudja, a segítségére lehetnek, ha épp arra lenne szüksége. Ő az, aki a legkönnyebben és a leginkább magától értetődően fogalmazza és mutatja meg az érzéseit. Szívesen feltárja a lelkét, de azért nem mindenkinek és nem mindenkor teszi.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Forrás: panoramanet.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: