A Mérleg a romantika szerelmese

A Mérleg már az első randevúk során a közös jövőt tervezgeti gondolatban a még alig ismert, de annál szimpatikusabbnak tűnő jelölttel. Uralkodó bolygója, a Vénusz a szerelem, az örök romantika szimbóluma. Nem véletlen, hogy a körülötte élők minden rezdülését követi, hiszen pontosan ilyen romantikus és szeretetteljes az ő a jelleme is. Elsődleges célja, hogy megtalálja az igazit, az igaz szerelmet, ami aztán az esetek többségében sajnos elhamarkodott házasságba torkollhat. Persze az érzelmekből hozott döntését ő is megbánhatja később.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatban, s ez beindíthatja fantáziáját, mire is költené legszívesebben a rendelkezésére bocsátott forrásokat. Talán egy új elektronikai cikk, egy bútor, vagy átdekorálás is szóba jöhet. Szárnyaljon nyugodtan, csak, mielõtt megvásárolna valamit, mindenképpen realizáljon, nehogy aztán hamarosan azt vegye észre, hogy otthona telis-tele van felesleges holmikkal.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Halak csillagjegyet elsodorják az érzelmek

A Halak azon csillagjegyek közé tartozik, akik rózsaszínű ködön át látják a világot. Szinte hajkurássza a szerelmet, és amint esélyt, lehetőséget lát, hogy a szerelmét, a szeretetét, a lelkében lévő mély érzéseket megoszthassa valakivel, nem habozik, a tettek mezejére lép. Barátnak nála jobbat kívánni sem lehetne, hiszen odaadó és hűséges típus, ám a párkapcsolatokba ő is hajlamos fejest ugrani. Érzelmei elsodorják, és csak idővel veszi észre, amikor feleszmél a rózsaszínű ködből, hogy mekkora hibát is követett el…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

A mai napon, bármennyire is szárnyalnak gondolatai, s bármennyire is szeretné másokkal is megosztani õket, hogy átérezhessék a felvilágosulás örömét, ma semmiképp se próbálkozzon ilyesmivel, mert nem fogják érteni, s akadékoskodó hozzáállásukkal csak önt is lelombozzák. Kivételesen legyen önzõ és tartsa meg magának örömét, esetleg csak társával, vagy legjobb barátjával ossza meg õket. Talán õ érteni fogja, végül is nem véletlenül oly fontosak egymásnak...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezek a csillagjegyek egyszerre imádják és gyűlölik egymást

Ezek a csillagjegyek egyszerre imádják és gyűlölik egymást

A horoszkóp szerint az szerelmük se veled, se nélküled. Nagyon szeretnének együtt lenni, de a közös boldogságra kevés az esélyük. Vajon te is köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!