Nem mindenki esik mély depresszióba, ha éppen úgy hozza az élet, hogy nincs mellette társ. Sőt, ezek a csillagjegyek egyáltalán nem esnek kétségbe, ha egyedül kell élniük, hanem kifejezetten jól érzik magukat szingliként. Vajon te is köztük vagy?

Ikrek

Az Ikrek vágyik a párkapcsolatra, de sosem esik kétségbe, amikor éppen nincs. Sőt, sokkal boldogabb egyedül, mint unalmas kapcsolatban. Egy ideig nagyon jól elvan az alkalmi kapcsolatokban is, amelyekben az érzelmek nem mélyülnek el, így a konfliktust is elkerülheti. Szerinte a párkapcsolat legyen szórakoztató és gondtalan, nem pedig korlátozásokkal és követelményekkel teli. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt a 6 csillagjegyet szinte sosem csalják meg

Szűz

A Szűz nagyon finnyás és válogatós a párválasztás terén. Addig keres, amíg meg nem találja a szerinte valóban tökéletes partnert. Aztán persze kiderülhet, hogy rosszul választott. Mindenesetre csak azért nem megy bele egyetlen kapcsolatba sem, hogy ne legyen egyedül. Ráadásul teljesen jól elvan a maga világában is a saját elvárásaival, a saját igényeivel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: