Velük ne számíts hosszú kapcsolatra!

Kos és Kos

Ez a kapcsolat a klasszikus két dudás nem fér meg egy csárdában esete. Igaz, hogy két Kos kapcsolata nagyon viszonyt és folyamatos flörtölést jelent, de ez hosszútávon már nem lesz elég. Az első randi tutira egy hatalmas kaland lesz, de mivel egyikőtök sem rajong az elköteleződésért, másodikra már ne számíts.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-11

Bika és Vízöntő

A Bikák nem szeretnek elrugaszkodni a földtől és imádják a tradíciókat, de egy független és nem mindennapi Vízöntőnek ez túl unalmas lehet. Mindketten mást akartok egy párkapcsolattól, a Bika egy kiszámítható és megbízható párt akar, amíg a kreatív Vízöntő inkább olyat, aki rugalmas és spontán. Egy első randi jó móka lehet, de ha a hosszú távú tervek kerülnek szóba, rögtön kiábrándultok egymásból.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek és Rák

Az empatikus Rákok szeretnek hosszú időt belefektetni abba, hogy alaposan megismerjék a másikat. Szeretnének egy biztos kapcsolatot kiépíteni, ami stabil és támogató. Ezzel szemben az Ikrek egy nagyon bulizós és rugalmas jegy, és inkább spontaneitásra vágyik, mint stabilitásra, ez pedig a Rákokat gyorsan kétségbe ejthetik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: