Ezek a csillagjegyek imádják és gyűlölik egymást. Nagyon heves és szenvedélyes a kapcsolatuk, hatalmas veszekedésekkel és még nagyobb kibékülésekkel megspékelve. A horoszkóp szerint az szerelmük se veled, se nélküled. Nagyon szeretnének együtt lenni, de a közös boldogságra kevés az esélyük. Vajon te is köztük vagy?

A Rák és az Ikrek szerelme

Kettőjük szerelme talán a túlélésről szólhat. Ha egymás mellett képzelik el az életüket, a Ráknak le kéne mondania az óvatoskodásról, a túlzott ragaszkodásról, amikor szerelemről, házasságról, családról esik szó. Nem mellesleg a gyengeségével, a sebezhetőségével sem kéne sakkban tartania a párját, míg az Ikreknek a túlzott szabadságvágyból, a folyamatos pörgésből kéne valamilyen szinten alább hagynia, és némiképp felnőnie, megérnie lelkileg is a társához. Ha képesek mindketten áldozatot hozni, a kapcsolatuk működhet. De vajon képesek kifordulni önmagukból a másikért?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 4 csillagjegynek nagyon hiányzik a párja

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: