A Skorpió és a Vízöntő szerelme

Mindketten nagyon erős személyiségek, egyikőjük sem szívesen alkalmazkodik a másikhoz. A kezdeti elképesztő szerelmet gyors kijózanodás követi, innentől pedig kevés az esélye, hogy az ellentéteket, a makacsságot képesek legyőzni. Pedig komoly eredményeket érhetnének el együtt. Talán, ha a Vízöntő és a Skorpió először csak barátként közelítenének egymás felé, és kivívnák a másik bizalmát, rájönnének, mennyire jól megértik és kiegészítik egymást. Ha csak ezt követően lobbanna lángra a szerelem, talán a vonzalom és szenvedély sem hunyna ki, és talán féltékenység sem robban ki közöttük. Így elkerülhetnének mindent, amitől ez a szerelem se veled, se nélküled kapcsolattá alakul.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika és a Kos szerelme

A szenvedélyes szerelem valódi kombinációja a Kos és a Bika párkapcsolata. Nemcsak a hálószobában, úgy általában is izzik körülöttük a levegő. A hangos veszekedéseket, vitákat hihetetlenül érzéki kibékülések követik. Ha a Bika nem lustulna el a mindennapokban, a Kos sem mondana le született aktivitásáról, mozgékonyságáról. Márpedig ha nem tombolja ki magát, meglehetősen türelmetlenné és kiszámítatlanná válik. Akkor talán több romantikus pillanatot is megélhetnének együtt, akkor kapcsolatuk nemcsak a forró ölelésekről, a pillanatnyi örömről, hanem a valódi egymásra találásról, a kölcsönös megértésről, a boldog és harmonikus szerelemről szólhatna.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bika életébe nagyon szeretne visszatérni egy régi szerelme.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: