Ezek a csillagjegyek nemcsak elvárják, valójában nagyon szeretik, amikor rájuk irányul a figyelem. Amikor ők lehetnek a társaság középpontjában, amikor mindenki őket hallgatja – lehetőleg tátott szájjal. Vajon te is köztük vagy?

A Kos valójában alig tesz a figyelemért

Senki sem magabiztosabb a Kosnál. Talán csöppet sem véletlen, hogy minden társaságban ő a legvidámabb, és persze – a szó jó értelmében – ő rendelkezik a legtöbb önbizalommal is. Nem tesz meg mindent azért, hogy ő lehessen a társaság közepe, de még csak a feltétlen figyelmet sem követeli magának, mégis ő kerül a reflektorfénybe, és valahogy mégis mindenki az ő társaságát keresi. Kétségtelen, nagyon szereti, amikor mindenki őt csodálja, és a többiek lesik a szavait – pedig ő csak magát adja…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Ma úgyszólván a tetõfokára hághat a Kos szociális érzékenysége, melynek következtében szinte már alig találni valamit a napi teendõinek listáján, amit ne önzetlenségbõl valakiért, hanem önmagáért tenne. Ez egyszerûen túlzás. Az odáig rendben is van, hogy idõnként erejébõl telik arra, hogy egy kicsit másoknak is segítsen, na de hogy most már lassan a közös szekeret is szinte egymaga tolja... Legyen önzõbb, s nyugodtan mondjon nemet, ha valaki egy újabb kérést szegez önhöz!

Az Ikrek imádja a társaságot

Az Ikrek valódi társasági lény. Imádja az izgalmakat, amikor folyamatosan történik valami. Élete a barátokról, a társaságról, a vidámságról, az igazán jó beszélgetésekről szól. Nagyon szórakoztató csillagjegy, ezért ő is könnyen a társaságok közepében találja magát, hiszen sosem fogy ki az izgalmas és humoros történetekből. Nagyon könnyedén ismerkedik, szinte biztos, hogy a szórakozóhelyek mosdói előtt kígyózó sorban is beszélget a többi várakozóval. Persze ugyanilyen könnyedén hívja fel magára a figyelmet, imádja ugyanis, amikor csak cseveghet és cseveghet és cseveghet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Lehet, hogy a dolgok kissé kaotikusak ma az Ikrek körül, s ez által könnyen úgy érezheti, hogy egyszerûen kicsúszik kezei közül az irányítás. Nem érdemes azonban mindennek nagyobb jelentõséget tulajdonítani, mint amekkorák a lehetséges következmények, hiszen, ne feledjük, hogy ez a nap is elmúlik egyszer. Különben is jusson eszünkbe ilyenkor a régi, jól bevált bölcsesség: semmi sem történik ok nélkül, tehát biztosan annak is van valami célja, értelme, ami most velünk történik.

Az Oroszlán kivívja magának a figyelmet

Az Oroszlán alapvetően is annyira feltűnő személyiség, hogy képtelenség nem észrevenni őt. Hihetetlenül színpadias tud lenni, remekül játszik, és nagyon szívesen rá is játszik, hogy a figyelem központjába kerülhessen. Ha pedig mégsem kapná meg a reflektorfényt, az osztatlan figyelmet a társaság többi tagjától, látványosan tesz róla, hogy véletlenül se maradjon észrevétlen. Biztosan előrukkol valami meghökkentővel, amivel aztán emlékezetessé teszi az estét mindenki más számára is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Mivel az Oroszlánok kreativitása valósággal szárnyal a mai napon, érdemes mindezt kihasználniuk. Mivel ha valaki, hát õk azok, akik mernek igazán nagyot álmodni, a nagyra törõ tervek megvalósításához minden olyan nap jól jön, amikor nem kell erõt venniük magukon egy kis ihletért a megvalósításhoz. A mai nap során tehát, kihasználva a csillagok által közvetített kreatív energiákat, bátran döntse le a korlátokat, s tesztelje a határokat, mert minden erõfeszítés ma csakis sikerrel végzõdhet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: