Volt már olyan kapcsolatod, amelyben a párod jól tudta, miként manipulálhat téged, hogy mindent úgy csinálj, ahogyan szeretné? S valahol te is érezted, kapcsolatotok nem az igazi, mégis engedtél a csábításnak.Érzelmi zsarolás esetén szó sincs egyenlőségről, az egyik félből áldozat válik, a másik kihasználja rajongását, a szerelmét. S bár ezek a játszmák alighanem minden kapcsolatban fellelhetők valamilyen szinten, a következő csillagjegyek a manipuláció mesterei. Természetesen nem mindenkire érvényesek a következő leírások, akik ezekben a jegyekben születettek, de horoszkóp szerint a személyiségükben ott rejtőzhet ez a tulajdonság is.

A Szűz érzelmileg zsarolja a párját

Szűz jegyűként kiválóan zsarolod manipulálod érzelmileg a társadat egészen addig, amíg viselkedésed nem válik szembetűnővé. A passzív–agresszív stílus híve vagy, bűntudatot próbálsz ébreszteni a másikban, amivel érzelmileg romba döntöd őt. Úgy kezeled a párodat, mintha az lenne az egyetlen feladata, hogy veled foglalkozzon, s ha ezt nem teszi, az összes múltbeli vétkét felhánytorgatod neki. Ugye, nem is éri meg?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-25

A Bika érzelmileg megvesztegeti a párját

Ha társad nem teszi meg, amit szeretnél, Bika jegyűként érzelmileg megvesztegeted. Imádod kockára tenni a párkapcsolatodat, hiszen biztos vagy benne, hogy semmi sem vethet véget a szerelemnek, amíg te mozgatod a szálakat. Te vagy az első, aki a szakításról beszélhet, és meg is teszed, amikor társad nem hajlandó együttműködni veled. Meggyőződésed, hogy soha nem hagyna el téged, s ezért hajlandó bármit megtenni. Próbáld felismerni a viselkedésedet, hiszen téged is érhet csalódás.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán manipulálja a társát

Oroszlán jegyűként mindig eléred, amit szeretnél, s ennek egyetlen oka van: manipulatív egoista vagy, akinek nem jelent gondot, ha övön alul kell ütnie. A társad lelkébe gázolsz, olyan érzelmi jeleneteket rendezel, amelyekkel valójában a frászt hozod rá. Az eredmény? Mindent megtesz érted, amit csak szeretnél. A narcisztikus viselkedés egy darabig talán működhet, de készülj fel, párod egy napon ráébred, mennyire sakkban tartod őt. Innen pedig nincs visszaút.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, ékesen kiemelkedhet szorgalma által, s annak köszönhetõen is, hogy, ellentétben sok más emberrel, ön, ha egy problémával találja magát szemben, addig kutat és gondolkodik, míg rá nem jön a megoldás nyitjára. Legyen továbbra is ilyen, kedves Oroszlán, hisz csakis így szerezhet komoly tapasztalatot, ami pedig a siker záloga!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: