A Skorpió az érzelmi manipuláció mestere

Skorpió jegyűként számodra az emberek nem mások, mint személyes adatokkal teletűzdelt bábuk. Az összegyűjtött információkat a megfelelő időben remekül ki tudod játszani ellenük. Gyűjteményedet folyamatosan bővíted a párod ellen is, megjegyzel minden elejtett információt, aztán amikor nem úgy táncol, ahogy fütyülsz, minden hibáját felhánytorgatod, a szemére veted. Egy ideig biztosan eléred a célodat, de vedd észre, nem manipulálhatod őt a végtelenségig.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-16)

A mai nap folyamán, talán pont azt nem sikerül megvalósítania, amit szeretne, ha tehát például, nyugodt pihenésre vágyik, szinte egész biztos, hogy azt rendre megzavarják majd egyesek. Ennek tükrében, próbáljon meg alkalmazkodni a helyzethez, kedves Skorpió és nem szembe menni a sors akaratával, hanem a markába csapni és sebtiben átszervezni a napját, mert ugyanakkor lehetséges, hogy ez egy jel, mely arra utal, hogy most máshol kellene lennie, mást kellene csinálnia, mint amit szeretett volna.

A Rák nem felejt el semmit

Rák jegyűként rendkívül elszánt vagy, nem igaz? S azzal az arcátlan, az ellentéteket a végletekig kiélezni vágyó természettel is megáldott a sors, amellyel addig nyaggatod a párodat, amíg a béke kedvéért megcsinál mindent, amit kérsz. Hajlamos lehetsz a kényes témákat is felhánytorgatni, hogy céljaidat elérd. Mivel káprázatos a memóriád, napra pontosan emlékszel minden egyes kimondott szóra. Tudnod kell, ha nem változtatsz a viselkedéseden, végül egyedül maradsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-16)

A mai nap, nagy eséllyel futhat bele valakibe, aki szinte már az elsõ perctõl képes lesz teljesen levenni a lábáról. Az, hogy végül is meddig jutnak el, most nagyon sok mindentõl függ, ugyanakkor, ha hagyják a végletekig kibontakozni az eseményeket, még akár egy hirtelen jött, nagy szerelem is lehet belõle! Mindent bele, kedves Rák!

Napi Karmahoroszkóp április 5. vasárnap – Nagy áttörés mutatkozik egyes csillagjegyek életében!

A Kos a vonzás-taszítás nagymestere

Párkapcsolatodban, illetve valójában minden kapcsolatodban azzal telik az idő, hogy Kos jegyűként megkapd, amit szeretnél. A célodhoz mindent bevezetsz, valójában mindegy, milyen áron éred el. Nem megy könnyen, de ismerd el, örömmel teszed. Avonzás-taszítás stratégia nagymestere vagy, és pontosan ezzel a viselkedéssel tartod sakkban a párodat. Egy kicsit mindig közelebb engeded őt magadhoz, aztán a legváratlanabb pillanatban tolod el ugyanígy érzelmileg. Légy résen, nagyon veszélyes játékot űzöl.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-16)

A mai nap sikeres kimenetelében, kulcsszerepet játszhat az idõbeosztás. Rangsorolja, majd szelektálja a teendõket, kedves Kos, hogy végül egy olyan precedencia-sorrendet sikerüljön felállítani, mely nem csak tartható, de a lehetõ legeredményesebb is. A hatékonyság úgy maximalizálható, ha nem fecsérli az idejét részletkérdésekre, apróságokra.

 

Forrás: nlc.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: