A Skorpió az érzelmi manipuláció mestere

Skorpió jegyűként számodra az emberek nem mások, mint személyes adatokkal teletűzdelt bábuk. Az összegyűjtött információkat a megfelelő időben remekül ki tudod játszani ellenük. Gyűjteményedet folyamatosan bővíted a párod ellen is, megjegyzel minden elejtett információt, aztán amikor nem úgy táncol, ahogy fütyülsz, minden hibáját felhánytorgatod, a szemére veted. Egy ideig biztosan eléred a célodat, de vedd észre, nem manipulálhatod őt a végtelenségig.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák nem felejt el semmit

Rák jegyűként rendkívül elszánt vagy, nem igaz? S azzal az arcátlan, az ellentéteket a végletekig kiélezni vágyó természettel is megáldott a sors, amellyel addig nyaggatod a párodat, amíg a béke kedvéért megcsinál mindent, amit kérsz. Hajlamos lehetsz a kényes témákat is felhánytorgatni, hogy céljaidat elérd. Mivel káprázatos a memóriád, napra pontosan emlékszel minden egyes kimondott szóra. Tudnod kell, ha nem változtatsz a viselkedéseden, végül egyedül maradsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-08-02

A Kos a vonzás-taszítás nagymestere

Párkapcsolatodban, illetve valójában minden kapcsolatodban azzal telik az idő, hogy Kos jegyűként megkapd, amit szeretnél. A célodhoz mindent bevezetsz, valójában mindegy, milyen áron éred el. Nem megy könnyen, de ismerd el, örömmel teszed. Avonzás-taszítás stratégia nagymestere vagy, és pontosan ezzel a viselkedéssel tartod sakkban a párodat. Egy kicsit mindig közelebb engeded őt magadhoz, aztán a legváratlanabb pillanatban tolod el ugyanígy érzelmileg. Légy résen, nagyon veszélyes játékot űzöl.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Forrás: nlc.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: