A Skorpió az érzelmi manipuláció mestere

Skorpió jegyűként számodra az emberek nem mások, mint személyes adatokkal teletűzdelt bábuk. Az összegyűjtött információkat a megfelelő időben remekül ki tudod játszani ellenük. Gyűjteményedet folyamatosan bővíted a párod ellen is, megjegyzel minden elejtett információt, aztán amikor nem úgy táncol, ahogy fütyülsz, minden hibáját felhánytorgatod, a szemére veted. Egy ideig biztosan eléred a célodat, de vedd észre, nem manipulálhatod őt a végtelenségig.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Skorpió, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Rák nem felejt el semmit

Rák jegyűként rendkívül elszánt vagy, nem igaz? S azzal az arcátlan, az ellentéteket a végletekig kiélezni vágyó természettel is megáldott a sors, amellyel addig nyaggatod a párodat, amíg a béke kedvéért megcsinál mindent, amit kérsz. Hajlamos lehetsz a kényes témákat is felhánytorgatni, hogy céljaidat elérd. Mivel káprázatos a memóriád, napra pontosan emlékszel minden egyes kimondott szóra. Tudnod kell, ha nem változtatsz a viselkedéseden, végül egyedül maradsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Rák, ez a kulcsa mindennek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyek!

Cikkajánló Tovább olvasom

A Kos a vonzás-taszítás nagymestere

Párkapcsolatodban, illetve valójában minden kapcsolatodban azzal telik az idő, hogy Kos jegyűként megkapd, amit szeretnél. A célodhoz mindent bevezetsz, valójában mindegy, milyen áron éred el. Nem megy könnyen, de ismerd el, örömmel teszed. Avonzás-taszítás stratégia nagymestere vagy, és pontosan ezzel a viselkedéssel tartod sakkban a párodat. Egy kicsit mindig közelebb engeded őt magadhoz, aztán a legváratlanabb pillanatban tolod el ugyanígy érzelmileg. Légy résen, nagyon veszélyes játékot űzöl.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Kos, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Forrás: nlc.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!