Ezeknek a csillagjegyeknek bőven lesz részük romantikában, szerelemben. A horoszkóp szerint februárban az érzelmek és a párkapcsolat foglalkoztatják őket a leginkább. Vajon te is köztük vagy? Mire számíthatsz? 

Február a szerelem időszaka a május mellett, hiszen a szerelmesek napját, Valentin-napot is ebben a hónapban tartja számon a naptár. A szerelem bolygója, a Vénusz még az érzékeny és érzelmes Halakban jár, de pénteken továbblép a céltudatos és magabiztos Kos jelébe, s jócskán felpezsdíti a csillagjegyek szerelmi életét. Február 16-án két érezhető változás is történik az égen: a szenvedélyes Mars a higgadt és megbízható Bakba lép, míg a Merkúr bolygó a Halakban retrográd mozgásba kezd. Sejtelmes és igazán romantikus időszak vár ezekre a csillagjegyekre.

Ha te is a következő jegyekben születtél, vagy az aszcendensed található ugyanitt, a horoszkóp szerint februárban csodás szerelemre, számtalan romantikus pillanatra, nagyon sok örömre és boldogságra számíthatsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Minden okod meglesz a bizakodásra februárban. A Vénusz bolygó a jegyedbe romantikával, szerelemmel tölti meg a szívedet. Az is biztos, hogy sokkal vonzóbbnak, szebbnek látod és érzed majd magad. Valósággal kinyílsz és ragyogsz, amit persze mások is észrevesznek. Ezek a hetek a szenvedély és a szerelem mellett erről is szólnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miért választasz rossz párt? Csillagjegyed megadja a választ

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: