Ezek a csillagjegyek kétségtelenül nyomot hagynak benned. Már az első találkozás is felejthetetlen, ha pedig átéled velük a szerelmet, soha többé nem leszel ugyanaz, mint aki előtte voltál. Vajon te is köztük vagy? És a párod? Kiderülnek a részletek a horoszkópból.

A Kos

A Kos már az első pillanatot hihetetlenül emlékezetesen indítja. Feltűnő és lenyűgöző, nem lehet őt nem észre venni. Tökéletes testformája, igéző pillantása magával ragadó. Nem mellesleg rendkívül energikus, lelkes, szenvedélyes csillagjegy. Az biztos, hogy a vele való találkozást nem könnyen felejted el. Ha később felhív, nyert ügyed van.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Bizonyos dolgok tekintetében, talán az lenne a legjobb, ha lesöpörné az asztalról az eddigi próbálkozásokat, s mondhatni, tiszta lappal kezdene újra mindent. Néha bizony praktikusabb egy lépést hátrafelé megtenni, s újra rápillantani a terepre, mintha az ember egy olyan bozótoson akarna átjutni, ami szinte áthatolhatatlan. Ha ma így gondolkodik, könnyen ön lehet az elsõ a környezetében, aki megleli a helyes ösvényt, s, ha ez megtörténik, a többiek igencsak hálával és megbecsüléssel tekintenek majd önre!

Ezek a csillagjegyek elvárják a figyelmet

Az Oroszlán

Az Oroszlán testtartása fenséges, megjelenését lehetetlen szó nélkül hagyni. Ő a karizmatikus ember tökéletes példája, hiszen mind a megjelenése, mind a személyisége magával ragadó és lenyűgöző. Bárhol is jelenik meg, belépőjét senki sem felejti el, ahogyan kedvességét, megnyerő és szerethető stílusát sem. Ő is könnyedén hagy nyomot benned.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Mivel az Oroszlánok kreativitása valósággal szárnyal a mai napon, érdemes mindezt kihasználniuk. Mivel ha valaki, hát õk azok, akik mernek igazán nagyot álmodni, a nagyra törõ tervek megvalósításához minden olyan nap jól jön, amikor nem kell erõt venniük magukon egy kis ihletért a megvalósításhoz. A mai nap során tehát, kihasználva a csillagok által közvetített kreatív energiákat, bátran döntse le a korlátokat, s tesztelje a határokat, mert minden erõfeszítés ma csakis sikerrel végzõdhet!

A Skorpió

A Skorpió megjelenése átlag feletti. Elképesztően sz.xi csillagjegy mind a megjelenésében, mind a kisugárzásában. Árad belőle az erő, a kezdeményezés, a gyakorlatiasság. Pontosan tudja, mit és hogyan szeretne az életében. Intelligens, mély érzésű, tudja, hol húzódnak a határai. Egyszerűen lehengerlő. Nem könnyű szabadulni a vonzerejétől.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Az álmaink megvalósításának megkezdésére a legjobb idõpont az itt és a most! Ne feledjük, hogy senki sem teszi meg helyettünk azokat a lépéseket, melyek a mi hosszú távú boldogulásunkhoz vezetnek, s nem is várhatjuk el mindezt senkitõl. A jó hír azonban a Skorpiók számára, hogy a mai nap folyamán még a csillagok is asszisztálnak a sikerhez, még, ha õk sem segítenek közvetlenül, tehát itt az ideje belevágni végre a nagy terv megvalósításába, az elsõ lépések megtételébe!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: