Akadnak emberek, akiknek a puszta jelenléte is félelmet kelthet a többiekben, ugyanakkor tiszteletet is ébresztenek. Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek minderre nemcsak a kisugárzásuk, a tulajdonságaik miatt is. Időnként jobb lehet megtartani velük a kellő távolságot. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Kos kiszámíthatatlan és magabiztos

A Kos minden versenyhelyzetben előnnyel indul. Határozott fellépésével, magbiztosságával könnyen megijeszti az ellenfeleket. Hajlamos lehet a kiszámíthatatlanságra is, a hangulata meglehetősen ingatag, az egyik pillanatban még békés, a másikban pedig szó szerint felrobban.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika bosszúéhes

A Bika türelme végtelennek tűnik. Empatikus és elnéző – egy darabig. Ám amikor a többiek átlépik nála azt a bizonyos határvonalat, nem erőssége a megbocsátás. Évekig képes rágódni a sérelmein, sőt bosszúja miatt joggal félhetnek és tarthatnak tőle az emberek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: