A Bak nem ismeri a kifogásokat

A Bak főnökkel nem mindenkor rózsás az élet. Mivel ő maga elképesztően teherbíró és szorgalmas, pontosan ugyanezt várja el a beosztottaktól is. Nem bizonyul túlzottan megértőnek a nála gyengébbekkel, úgy gondolja, ha ő képes a maximumot nyújtani, ezt a többieknek is tudniuk kell. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán uralkodik

Az Oroszlán már a puszta megjelenésével is félelmet kelthet a többiekben. Sokan egy bemutatkozást is rettentő élménynek élhetnek meg vele. Ezt az érzést csak tovább táplálja, hogy az Oroszlán kifejezetten élvezi a hatalmi pozíciót, hiszen nagyon is simogatja az egóját, amikor ilyen erőteljesen hat a környezetére.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-08

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: