A csillagjegyek mindent elárulnak. Segítenek, ha tudni szeretnéd, hogyan nyűgözd le a pasidat az ágyban, ha tanácstalan vagy a munkáddal kapcsolatban és azt is elárulják, hogy kik azok, akik leginkább hajlamosak a megcsalásra. Az amerikai EduBirdie nevű oldal felmérése most kiderítette, hogy egyes csillagjegyek mennyire hajlamosak a hűtlenségre. Olvass tovább az eredményekért! 

Az első négy…

Kos

A Kos az egyik legdinamikusabb és legtüzesebb jegy az összes közül. Állandóan igényli, hogy történjenek körülötte az események és sodródhasson az árral. Sajnos ez a kapcsolataira is igaz – túl könnyen lép félre, ha egy izgalmasabb versenyzővel találkozik. Egészen pontosan a Kosok 34 százaléka teszi ezt meg.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szereti a szabadságot, de sajnos túlzottan is. Hamarabb választja egy nyitott kapcsolat lehetőségét, mint, hogy egy átlagos, megszokott viszonyban éljen. Igényli a változást. Az Ikrek jegyűek 31 százaléka dönt a megcsalás mellett.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Magabiztos, öntudatos, tisztában van vele, hogy mindenkit lenyűgöz, ha belép egy emberekkel teli terembe. Épp ezért, ha úgy érzi, hogy legyezgetik az egóját, azonnal ráharap a lehetőségre, hogy megmutathassa milyen nagy király ő. Az Oroszlánok 37 százaléka választja a megcsalást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, ékesen kiemelkedhet szorgalma által, s annak köszönhetõen is, hogy, ellentétben sok más emberrel, ön, ha egy problémával találja magát szemben, addig kutat és gondolkodik, míg rá nem jön a megoldás nyitjára. Legyen továbbra is ilyen, kedves Oroszlán, hisz csakis így szerezhet komoly tapasztalatot, ami pedig a siker záloga!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Jelmondata, hogy “a szomszéd fűje mindig zöldebb”. Kíváncsi és megállás nélkül keresi az új dolgokat, amik egy kis színt vihetnek az életébe. Emiatt sajnos könnyen elcsábulnak és lángra lobbannak, ha új ismeretség jön a képbe. A Nyilasok 23 százaléka állt közel a megcsaláshoz a felmérés szerint.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, kiemelkedõ lehet koncentráló képessége, melynek köszönhetõen, nem lesz párja, legyen szó tanulásról, munkáról, vagy éppen egy hobbiról, ami nagy odafigyelést igényel. A kivételes teljesítmény pedig megér egy kis önreklámot, talán ünneplést is, így ne szerénykedjen, különösen, ha más kezdeményezi azokat!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: