3. Az Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Az Oroszlán a legkisebb erőfeszítés nélkül bűvöli el a körülötte lévőket. Elég mindössze egyetlen vonzó és bájos mosoly vagy pillantás, és máris mindenki őt akarja megismerni. Alapból sincs problémája az önbizalommal, de társaságban egészen hihetetlenül magabiztos. Minél többen veszik őt körül, annál jobban érzi magát. A figyelem pedig arra inspirálja, hogy még inkább megmutathassa önmagát. Mindenről és mindenkivel képes csevegni, neki az ismerkedés sosem okoz problémát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. A Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

A Mérleg vonzó külsejével és kedvességével könnyen illeszkedik be bármilyen társaságba. Pozitív kisugárzásával még a nagyobb partikon is könnyedén magára hívja a figyelmet, valójában a nélkül, hogy erre bármilyen erőfeszítést tenne. Nagyon szeret ismerkedni, szívesen beszélget ismeretlenekkel is, nagyon nyitott és barátságos csillagjegy. Minden helyzetben tudja, milyen szavakat használjon, sosem esik zavarba, amikor társalognia kell.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp: 2021. május 03-09.

5. A Nyilas (november 22 – december 21.)

A Nyilas talán a legnyitottabb csillagjegy. Rendkívül kíváncsi, nagyon szeret ismerkedni, ami mind-mind az önismeret útján segíti őt. Az utazásai során is szívesen beszélget a helyiekkel csupán azért, hogy minél több információt, érdekességet gyűjthessen. Nagyon könnyen kezdeményez beszélgetést bárkivel, néha egy picit talán túl könnyelműen is. Kétségtelen, őt nem zavarja, amikor ki kell lépnie a komfortzónájából.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: