Vannak csillagjegyek, akik erősen vonzódnak egymáshoz, még sincs közös jövőjük. A párkapcsolatban ugyanis képtelenek egymást hosszú távon elviselni. Össze is illenek, meg nem is. Macska-egér harc az életük. Éppen ezért jobb, ha messze elkerülik egymást. Kik ők? A horoszkópok fellebbentik a fátylat.

Se veled, se nélküled a Kos és a Bika kapcsolata

A Kos szívós és akaratos, a Bika önfejű és makacs. Vajon ki enged majd kettőjük közül? Könnyen belátható, ez a párkapcsolat bármilyen szépen is indul, hosszú távon komoly erőfeszítést igényel mindkettőjüktől. Viták esetén egyikűjök sem enged a maga igazából, egyikőjük sem ismerné be a hibáját. Egyik magyarázatot vár, a másik nem adja meg. Hogy a kezdeti fellángolás és szenvedély gyorsan alább hagy, az előre borítékolható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-02

Tűz és víz az Ikrek és a Bak párkapcsolata

Náluk ellentétesebb párt keresve sem találni. Az Ikrek gyűlöli a megszokottságot, az előre elrendezett dolgokat, vidám, laza, könnyed és rugalmas. A Bak épp az ellentéte, szabályokat állít fel, ragaszkodik a megszokott, bevett dolgaihoz, és gyűlöli, ha valami keresztülhúzza a számításait. Eleinte erősen vonzódnak egymáshoz, sőt a hálószobában vibrál köztük a levegő, de aztán gyorsan kijózanodnak mindketten, és rájönnek, hogy ők sosem alkothatnak ütőképes párost.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: