Vannak olyan párkapcsolatok, amelyekről úgy tartják, hogy nem szerencsés csillagállás alatt köttettek. Akárhogy is erőlteti, valahogy mégsem akar működni a dolog.

Jó, ha az ember nem kezd olyan kapcsolatba, amiről úgy tűnik, hogy nem fog működni.

Az alábbi csillagjegyek nem jól jönnek ki egymással, jó, ha nem kezdenek kapcsolatba!

Hétvégi horoszkóp, 2021. december 18-19.: a Skorpióra egy nagy beszélgetés vár, a Ráknak nehéz döntést kell meghoznia

Ikrek-Szűz

Mindkét csillagjegy nagyon változó, alkalmazkodó, és okos. Sok bennük a közös tulajdonság, de vannak olyan helyzetek, amikor nagyon nem tudják tolerálni egymást. Az Ikrek túlságosan szabadszellemű, a Szűz pedig határozottabb, és két lábbal áll a földön. A köztük levő kapcsolat tele lehet bizalmatlansággal, és gyanusítgatásokkal. Az Ikrek csillagjegyű személy meg van győződve arról, hogy a Szűz racionalizmusa miatt nem teljesülnek az álmai. A kapcsolat általában egy erős frusztráció miatt ér véget.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán-Bak

Az Oroszlán azokat az embereket szereti, akik sikeresek, tehetségesek, és magabiztosak. Ezért vonzódik a határozott, sikeres, és álmait valóra váltó Bakhoz. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ők egy ideális párt alkotnak. Sajnos az egoista Oroszlán arra vágyik, hogy valaki imádja, és dicsőítse őt, azonban a Bak nem hajlandó feladni az életét, és álmait miatta. A kapcsolat minden bizonnyal büszkeség miatt fog végetérni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: