Kos

Kevés, nálad nagyobb szívű csillagjegy van, hiszen nem az imázsod felturbózásáról szól az önzetlenséged, te tényleg kész vagy kibújni a pulcsidból és a legjobb barátnődnek adni, ha látod, mennyire imádja. És mivel ez a közvetlenség automatikusan, bárkivel kapcsolatban működik benned, nehezményezed, ha valaki nem tud mit kezdeni a jófejségedel. Tudjuk, hogy az utolsó sejtedig aranyból vagy, de mi lenne, ha ezt a sok szeretetet és energiát a belső körödnek tartogatnád? Ha valakik, ők tudnak értékelni, és valamilyen formában biztosan viszonozzák is az odafigyelésedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Mérleg

Egy közelgő szülinapnál számodra nincs nagyobb dilemma, ha arról van szó, mit szeretnél legjobban. Hiszen mindened megvan, és ami hiányzik, arról mindig az adott pillanatban gondoskodsz. Ha viszont a baráti társaságodról, a pasidról, vagy a kedvenc kolléganődről van szó, zsigerből a tenyereden hordozod őket, és csuklóból az év ajándékaival rukkolsz elő. Egyszerre viccesek és személyesek az ajándékaid, mindezt anélkül, hogy bankot robbantanál.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Annak ellenére, hogy ön általában szorgalmas és motivált, ma hatalmába kerítheti a lustaság, vagy egyszerûen csak a kedvetlenség, s ezt nehezen viselheti. Ne hajszolja magát, fogadja el, hogy nem lehet mindig, mindenki tökéletes, így ön sem, kedves Mérleg. Álljon helyt, amennyire okvetlen szükséges, aztán menjen haza és pihenje ki magát.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: gyűlnek a viharfelhők, fogjuk vissza magunkat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: