Kos

Kevés, nálad nagyobb szívű csillagjegy van, hiszen nem az imázsod felturbózásáról szól az önzetlenséged, te tényleg kész vagy kibújni a pulcsidból és a legjobb barátnődnek adni, ha látod, mennyire imádja. És mivel ez a közvetlenség automatikusan, bárkivel kapcsolatban működik benned, nehezményezed, ha valaki nem tud mit kezdeni a jófejségedel. Tudjuk, hogy az utolsó sejtedig aranyból vagy, de mi lenne, ha ezt a sok szeretetet és energiát a belső körödnek tartogatnád? Ha valakik, ők tudnak értékelni, és valamilyen formában biztosan viszonozzák is az odafigyelésedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Egy közelgő szülinapnál számodra nincs nagyobb dilemma, ha arról van szó, mit szeretnél legjobban. Hiszen mindened megvan, és ami hiányzik, arról mindig az adott pillanatban gondoskodsz. Ha viszont a baráti társaságodról, a pasidról, vagy a kedvenc kolléganődről van szó, zsigerből a tenyereden hordozod őket, és csuklóból az év ajándékaival rukkolsz elő. Egyszerre viccesek és személyesek az ajándékaid, mindezt anélkül, hogy bankot robbantanál.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-11-05

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: