Ezek a csillagjegyek mindennél jobban ragaszkodnak a párjukhoz, és még akkor is képtelenek szakítani, amikor már minden amellett szól. Inkább szenvednek a társuk mellett, de nem lépnek ki a kapcsolatból. Miért teszik? A horoszkópból megtudhatod a választ. Egy párkapcsolat a legritkább esetben csupa öröm és móka, s semmi garancia nincs rá, hogy akit választunk, azzal éljük le az egész életünket. A kapcsolatban jelentkező problémák olykor áthidalhatatlannak tűnnek, s ilyenkor a legjobb megoldás, ha a lehető legkevesebb fájdalom mellett búcsút intünk egymásnak. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor képtelenek csak úgy szakítani, inkább szenvednek nap mint nap, és számtalan indokot találnak, miért ragadnak bele a párkapcsolatba. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Halak

Halak jegyűként, ha választanod kell aközött, hogy a másik szívét töröd össze a szakítással, vagy szenvedsz a kapcsolatban, inkább az utóbbi mellett döntesz. Semmiképpen sem vetemednél olyasmire, amivel másoknak fájdalmat okoznál, inkább magadban szenvedsz. A gond ezzel csak az, hogy közben saját magadat teszed tönkre. Hiszen mi történik, ha olyan embert igyekszel védeni, aki nem érdemli meg ezt? Igyekszel mindent megtenni, hogy megmentsd a kapcsolatodat, ami gyakran szenvedést és szívfájdalmat okoz számodra. Ám te is megteheted, hogy a saját érdekedet tartod szem előtt, s időben búcsút intesz a párodnak…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy képtelen a hűségre

A Rák

Rák jegyűként az a típus vagy, aki ha romantikus párkapcsolatban találja magát, úgy gondolja, számára ez írták meg a csillagok. Nem mered magadnak sem bevallani, hogy gyorsan a párod megszállottjává váltál, s vele együtt képzeled el a jövődet. Ha szerelmes vagy, minden más megszűnik körülötted, csak a szívedre hallgatsz, ami pedig nem mindig a legjobb megoldás. Néha elkerülhetetlen, hogy megégesd magad. Lehet, mindenki azt mondja, kövesd a szívedet, de mi történik, ha ez nem válik be? Amint megjelennek az első problémák, nem vagy hajlandó tudomást venni róluk, hiszen a legutolsó, amit szeretnél, az a szakítás. Inkább olyan sokáig maradsz a kapcsolatban, ameddig csak lehet…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

Szűz jegyűként rettentően óvatos és körültekintő vagy, a párkapcsolattal való elvárásaid is nagyon magasak. Kizárólag abban az esetben kötelezed el magad, ha teljesen biztos vagy benne, hogy ez a legjobb döntés. Ám a dolgok nem mindig úgy történnek, ahogy előre eltervezed, ezért benne van a pakliban, hogy rosszul választasz, s a párkapcsolatod nem hozza el a várt happy endet. Mivel nem ejtettek a fejedre, így hamar észreveszed az első problémákat, ám ahelyett, hogy azonnal szakítanál, és kilépnél a kapcsolatból, inkább arra törekszel, hogy megoldd azokat. A türelem az egyik legnagyobb erényed, ám a párkapcsolatban ez csapda lehet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: