A Bika

Bika jegyűként mindenben a biztonságra törekszel, mert egyszerűen irtózol a káosztól és a változásoktól. Sosem okoz gondot, hogy éppen rossz vagy jó időszakodat éled, ameddig tudod hányadán is állnak a dolgok. Stabilitásra vágysz, hiszen ha tudod, mi vár rád, azt is tudod, miként reagálj az eseményekre. Így ha olyan párkapcsolatban találod magad, ami egyre rosszabbul alakul, távozás helyett maradsz, s inkább próbálod menteni a menthetőt. A szakítás ugyanis azt jelentené, hogy kilépsz a komfortzónádból, s ez meglehetősen félelmetesnek tűnik számodra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg

Mérleg jegyűként nálad jobb társat senki sem képzelhetne magának, hiszen árad belőled a szeretet, a stabilitás. Nem könnyen adod magad, ám ha megtaláltad életed szerelmed, semmi és senki sem tántoríthat el mellőle. Egyszerűen mindenkivel tökéletesen kijössz, az összes kapcsolatodat a nyugalom és harmónia jellemzi, ám ez csakis neked köszönhető. Igyekszel mindent ellenőrzésed alatt tartani, vagy szemet hunysz bizonyos dolgok felett. Hasonlóan a Bikához, rettegsz a kiszámíthatatlanságtól, ezért semmi esetre sem szakítanál a pároddal, akkor sem, ha közben szenvedsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-02-05

A Skorpió

Skorpió jegyűként te ritkán leszel szerelmes, ám amikor megtörténik, a szívedet, a lelkedet adod a párodnak, a végsőkig ragaszkodsz hozzá, és kitartasz mellette. Minden tőled telhetőt beleadsz, s nem hagyod veszni a párkapcsolatot. Igyekszel fenntartani, megmenteni mindenáron. Tény, imádod, ha szeretnek, s azt is, ha te szerethetsz szívből valakit, éppen ezért érthető módon, nem könnyen engeded el a szerelmedet. Egy dolgot azonban te sem tudsz megbocsátani: a hűtlenséget. Ebben az esetben nincs mit meggondolni, kiadod hűtlen párod útját, méghozzá azonnal.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: