A Bika

Bika jegyűként mindenben a biztonságra törekszel, mert egyszerűen irtózol a káosztól és a változásoktól. Sosem okoz gondot, hogy éppen rossz vagy jó időszakodat éled, ameddig tudod hányadán is állnak a dolgok. Stabilitásra vágysz, hiszen ha tudod, mi vár rád, azt is tudod, miként reagálj az eseményekre. Így ha olyan párkapcsolatban találod magad, ami egyre rosszabbul alakul, távozás helyett maradsz, s inkább próbálod menteni a menthetőt. A szakítás ugyanis azt jelentené, hogy kilépsz a komfortzónádból, s ez meglehetősen félelmetesnek tűnik számodra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma bármilyen program is kerüljön képbe, mondjon rá igent, kedves Bika, hisz igazán ráférhet már önre egy kis jókedv, kikapcsolódás, különösen, ha nem csak a forma, hanem a partner is ideális ehhez. Igyekezzen ugyanakkor ne éjszakába nyúlóan mulatni, hogy a kikapcsolódást követõen, ki is tudja kellõképpen pihenni magát, hogy ezzel tökéletes legyen a feltöltõdés!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg

Mérleg jegyűként nálad jobb társat senki sem képzelhetne magának, hiszen árad belőled a szeretet, a stabilitás. Nem könnyen adod magad, ám ha megtaláltad életed szerelmed, semmi és senki sem tántoríthat el mellőle. Egyszerűen mindenkivel tökéletesen kijössz, az összes kapcsolatodat a nyugalom és harmónia jellemzi, ám ez csakis neked köszönhető. Igyekszel mindent ellenőrzésed alatt tartani, vagy szemet hunysz bizonyos dolgok felett. Hasonlóan a Bikához, rettegsz a kiszámíthatatlanságtól, ezért semmi esetre sem szakítanál a pároddal, akkor sem, ha közben szenvedsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma nagy eséllyel érheti egy meglehetõse éles kritika önt, ami azonban, a látszattal ellentétben, nem rossz szándék vezérelt, hanem kifejezetten építõ jellegû. Ennek megfelelõen, fogadja is úgy, kedves Mérleg, s komolyan gondolkodjon el rajta. Nagyon sokat tanulhat belõle!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a te életfeladatod a csillagjegyed szerint

A Skorpió

Skorpió jegyűként te ritkán leszel szerelmes, ám amikor megtörténik, a szívedet, a lelkedet adod a párodnak, a végsőkig ragaszkodsz hozzá, és kitartasz mellette. Minden tőled telhetőt beleadsz, s nem hagyod veszni a párkapcsolatot. Igyekszel fenntartani, megmenteni mindenáron. Tény, imádod, ha szeretnek, s azt is, ha te szerethetsz szívből valakit, éppen ezért érthető módon, nem könnyen engeded el a szerelmedet. Egy dolgot azonban te sem tudsz megbocsátani: a hűtlenséget. Ebben az esetben nincs mit meggondolni, kiadod hűtlen párod útját, méghozzá azonnal.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Érdemes lenne ma behatóan, alaposan tanulmányoznia anyagi helyzetét, ugyanis, meglehetõsen elszaladhat a ló, ha nem méri fel kellõ objektivitással az erõforrásait. Gondolkodjon elõre, kedves Skorpió, mielõtt még meglepetés érné, s dolgozzon ki egy stratégiát, amivel továbbra is kézben tarthatja a dolgokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: