A Mérleg és a Skorpió párosa

Elképesztően szoros barátságot és párkapcsolatot köthet ez a két, egymástól merőben eltérő csillagjegy. A Mérleg fontos akar lenni, a Skorpió ostromolja őt. A Mérleg szabályokat hoz, a Skorpió pedig élvezi a kényelmet. Különleges, egészen vibráló párkapcsolatot alakíthatnak ki egymással. Rendkívül inspirálóan hatnak a másikra, olyan tulajdonságokat fedeznek fel magukban, amilyeneket korábban sosem tapasztalt egyikük sem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak és a Rák párosa

horoszkóp szerint mindkét csillagjegy a víz elemhez tartozik. Mély érzésűek, érzékenyek, érzékiek, így remekül megértik egymást. A Rák és a Halak egymás mellett bátran kimutathatja érzéseit, a párkapcsolatban sosem tapasztalt boldogságot élnek meg. A kapcsolat szétszakíthatatlan. A Rák a tapogatózó és a földön járó, míg a Halak kreatív és intuitív. Senki sem érti meg a másikat olyan mélyen, mint ők ketten.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-23 - Ma esetleg nehézséget okozhat hûnek lenni elveihez esetleg akár kedveséhez is...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: