A Rák csillagjegyet elviszik az érzelmei februárban

Kedves Rák! A február téged is a változtatásra ösztönözne. A változásokat ugyanakkor te sem kedveled különösebben. Most jött el az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, és elsősorban önmagadon változtass. Persze, ez sosem könnyű, és talán máris dühöngsz magadban a horoszkóp javaslatán, mégis érdemes engedned és változtatnod. Mit súgnak a megérzéseid? Mi az, ami visszarángat téged? Légy őszinte magadhoz, és engedd el mindazt, amivel már csak akadályozod magadat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió hangulata hullámzik februárban

Kedves Skorpió! Februárban téged lehetne az állatöv magányos farkasának nevezni, annyira nem lesz kedved kimozdulni az otthonod biztonságából. Annak ellenére, hogy független és nagyon önálló vagy, most épp emiatt érzed magad kellemetlenül. Valahogy semmi sem jó. Hullámzik a hangulatod, rosszul érzed magadat magányodba vonulva, de a társaság is nagyon zavar és idegesít téged. Talán csak annyi vigasztalhat, hogy a februárnak is vége egyszer, onnantól pedig jóval kedvezőbb szelek fújnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-17 - Amennyiben megértek önben bizonyos mélyreható folyamatok...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: