Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán rendkívül büszke és magabiztos csillagjegy, viszont igencsak hajlamos a nagyképűségre. A szerénység csírája sincs meg benne, és sok esetben a pénz is kifolyik a kezéből. Amiben mindenképpen fejlődhet, hogy rádöbbenjen, nem ő a világ közepe, és nem körülötte zajlik az élet. A kapcsolatai sokat javulnak, amint erősödik benne az önzetlenség, és a pénzzel is megtanul bánni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

A mai nap folyamán könnyen arra az igencsak helytálló megfigyelésre juthat, hogy környezetében bizony szép számmal akadnak olyanok, akik másolni próbálják viselkedését, életstílusát, csak, hogy eredményesebbek lehessenek. Ne próbálja meg azonban letörni az efféle törekvéseiket, sõt, inkább igyekezzen a segítségükre lenni, hisz természetes, hogy az emberek könnyen csapódnak az olyan karakteres, rájuk nagy befolyással bíró személyiségekhez, mint amilyen ön is, kedves Oroszlán. Nincs is ezzel semmi gond!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csillagjegynek azt kéne megértenie, hogy az élet nemcsak kötelesség és felelősségvállalás. A tanulás, a fejlődés fontos, de nem kéne másokat lenézni, alábecsülni csupán azért, mert nem éreznek különösebb vágyat a továbbképzésre. Legnagyobb hibája, hogy hajlamos a könyvet – és persze a többi embert – a „borítója alapján” megítélni, és a kritikája is igencsak fájdalmas lehet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma igencsak kreatív és produktív lehet a teendõi során, kedves Szûz. A végeredmények magukért beszélnek, amiknek a sokaságát most az is megnövelheti, hogy a nap folyamán olyan ragyogó ötletei lehetnek a dolgok leegyszerûsítésére, amik felettébb elõremozdítják a haladást. Évezze, hogy csak úgy siklik ma a hajó, s nem állhat semmi az útjába. Az ilyen napok nagyban feltölthetik az embert lelkesedéssel, energiával és önbizalommal, amelyek mind-mind elégedettséghez, s nem utolsó sorban nagyfokú lelki stabilitáshoz vezetnek.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg nagyon nehezen dönt. Így, ami igazán hiányzik belőle, az a határozottság, a gyorsaság és a pontosság. Hosszú ideig mérlegeli a döntéseit, közben meg kicsúszik a kezéből a boldogság. Mások megbecsülését és tiszteletét sem vívhatja ki, ha nem mondja meg egyenesen, amit gondol, ha a legfontosabb helyzetekben torkán akad a szó. Ezek azok a tulajdonságok, amelyekben a Mérlegnek van hová fejlődnie.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

A munkájában, feladataiban tanúsított hozzáállásának köszönhetõen nagyban megnövekedhet felettesei irányából az önbe vetett bizalom, s ez ma ünnepelésre adhat okot. Nem érdemes azonban túl nagy léptékekben gondolkodnia most ezzel kapcsolatban, inkább igyekezzen csak mindössze egyetlen, az ön számára jelenleg a legfontosabb emberrel pezsgõt bontani, s elmerülni az éjszakába, ugyanis az ilyen elégedetten eltöltött éjszakákat kár lenne mások butaságaira pazarolni...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió céltudatos és szenvedélyes csillagjegy. Ami igazán hiányzik belőle, az a türelem és a higgadtság. Legnagyobb hibája, hogy ha úgy érzi, valaki a terhére van, egyszerűen nem vesz az illetőről tudomást. Fordított esetben ugyanakkor pillanatok alatt dühbe gurul. Azt kellene megértenie, hogy mindenkinek és mindennek célja van az életben, ezért ha valamit vagy valakit, valamit nem kedvel, attól azt a dolgot vagy illetőt még nem kellene elpusztítania vagy teljesen leírnia.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Mindenképpen törekedjen a mai nap folyamán arra, kedves Skorpió, hogy úgy lássa a dolgokat, ahogy azok a maguk valójában vannak, nem pedig úgy, ahogy ön szeretné látni õket. Mivel a világ tele van sajnos rossz dolgokkal is éppúgy, mint jókkal, nem lehet mindig elterelni mindent a jó irányba, s pozitívan szemlélni, mert az élet a Földön egyelõre nem ilyen. A rossz ellen a legjobb fegyver, ha felismeri és mindent megtesz ellene, amit csak lehet, nem pedig az, ha megpróbálja szépíteni a helyzetet. Ön mindig is nagy harcosa volt az igazságnak, kár lenne pont önmagát becsapnia, így ne is tegye!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: