Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán rendkívül büszke és magabiztos csillagjegy, viszont igencsak hajlamos a nagyképűségre. A szerénység csírája sincs meg benne, és sok esetben a pénz is kifolyik a kezéből. Amiben mindenképpen fejlődhet, hogy rádöbbenjen, nem ő a világ közepe, és nem körülötte zajlik az élet. A kapcsolatai sokat javulnak, amint erősödik benne az önzetlenség, és a pénzzel is megtanul bánni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

A mai napon remek alkalom nyílhat arra, hogy megtörje a hétköznapok monotonitását, s egy olyas valamivel foglalkozzon, amiben kedvét leli. Ne érezze rosszul magát amiatt, hogy egy élvezetesebb elfoglaltságot helyez elõtérbe a kötelezõk helyett, inkább fogja fel úgy a helyzetet, hogy ilyen is kell a lelkesedés és a motiváció fenntartásához, azaz, hogy késõbb annál jobban menjenek a szokásos dolgok. A napi rutin amúgy is hosszútávon könnyen fásultsághoz vezet, ha nincs megbolondítva egy kis renitenciával, tehát a rendszer hibásan tökéletes!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csillagjegynek azt kéne megértenie, hogy az élet nemcsak kötelesség és felelősségvállalás. A tanulás, a fejlődés fontos, de nem kéne másokat lenézni, alábecsülni csupán azért, mert nem éreznek különösebb vágyat a továbbképzésre. Legnagyobb hibája, hogy hajlamos a könyvet – és persze a többi embert – a „borítója alapján” megítélni, és a kritikája is igencsak fájdalmas lehet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

A mi nap folyamán könnyen elõfordulhat, hogy a tervezetteknek csak töredékét sikerül megvalósítania. Talán az lehet mindennek az oka, hogy mostanában valahogy egy kicsit több kockázatot, illetõleg feladatot vállalt a szokásosnál, s a dolgok kezdenek a fejére nõni. Alkalmasint, megelõzve a további csalódásokat, érdemes lenne kissé átdolgozni a terveket egy tarthatóbb, mégis kellõképpen lendületes formába, esetleg egy-két pihenõ nap beiktatásával. Amúgy is nyár van, lazítson néha egy kicsit! Ha nem erõlteti, talán jobban is halad majd minden.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-18

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg nagyon nehezen dönt. Így, ami igazán hiányzik belőle, az a határozottság, a gyorsaság és a pontosság. Hosszú ideig mérlegeli a döntéseit, közben meg kicsúszik a kezéből a boldogság. Mások megbecsülését és tiszteletét sem vívhatja ki, ha nem mondja meg egyenesen, amit gondol, ha a legfontosabb helyzetekben torkán akad a szó. Ezek azok a tulajdonságok, amelyekben a Mérlegnek van hová fejlődnie.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Ma számos olyan lehetõség nyílhat meg a Mérlegek elõtt, ami azelõtt még soha. Most az legfontosabb, hogy kihasználja õket, amíg a kapuk nyitva állnak. Ma ezáltal úttörõ felfedezéseket tehet, melyek folytán olyan magasságokba lesz képes eljutni, amelyekrõl eddig még csak nem is álmodott. Mindez azon múlik, hogy mennyire is lesz képes a nap folyamán felderíteni és kiaknázni az önben rejlõ, rejtett képességeit, különös tekintettel a helyzetfelismerõ, értékelõ és reagáló tulajdonságaira.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió céltudatos és szenvedélyes csillagjegy. Ami igazán hiányzik belőle, az a türelem és a higgadtság. Legnagyobb hibája, hogy ha úgy érzi, valaki a terhére van, egyszerűen nem vesz az illetőről tudomást. Fordított esetben ugyanakkor pillanatok alatt dühbe gurul. Azt kellene megértenie, hogy mindenkinek és mindennek célja van az életben, ezért ha valamit vagy valakit, valamit nem kedvel, attól azt a dolgot vagy illetőt még nem kellene elpusztítania vagy teljesen leírnia.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Ha egy mód van rá, ma ne sürgesse magát és másokat sem, nyugodtan lassíthat egy kicsit a tempón. Nem kell, hogy mindig ön irányítson (még, ha észrevétlenül a háttérbõl is), most hagyhat egy kis teret másoknak, hogy õk is kibontakozhassanak, mivel túl nagy kalamajkát most úgysem okozhatnak. Amúgy, ma jobb is, ha a maguk módján haladnak a dolgok, hisz pont a drasztikus beavatkozás okozhatna bajt, s az most nagyon nem hiányzik. Ma legalább alkalom nyílik egy kis lazításra, pihizésre, a többit pedig elég csak fél szemmel figyelnie, hisz végre minden a rendjén halad!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: