Ezeknek a csillagjegyeknek a horoszkóp inkább nehéz pillanatokat jelez, mintsem felhőtlen örömet és boldogságot. Ők biztosan úgy érezhetik most, hogy mélypontra került az életük. De lesz ennél még jobb is... Te köztük vagy?

A július érezhető változásokat hoz a csillagjegyek életébe. A következő jegyek például különösen nehezen viselhetik majd mindazt, ami velük történik. A nagy tanító bolygó, a Szaturnusz július 2-án a Vízöntő jeléből visszalépett a Bakba – amely majd csak szeptember végén fordul direktbe –, s újra komoly korlátok elé állíthatja őket. S amíg retrográd, vagyis visszafelé halad, a múlt hibáival is szembesíthet. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Az utóbbi hetekben sok kritika érhette kedves Vízöntõ. Ezek nagyon megviselték, s rányomhatták bélyegüket amúgy igazán kiemelkedõ munkájára. A mai napon enyhülni látszik a bírálatok áradata. Használja ki ezt a napot arra, hogy megerõsödjön, s újra biztosnak érezze magát döntéseiben. Nem utolsó sorban néhány nem várt bókot is bezsebelhet.

S vajon ezek a jegyek mi mindenre számíthatnak júliusban? A horoszkópból kiderülnek a részlete. Te közéjük tartozol? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, téged is érintenek a történések.

Az Ikrek mélypontra kerülhet júliusban

Kedves Ikrek! Bármit is hoz neked a július, ne hagyd magad megfélemlíteni. Inkább állj meg egy kicsit, s gondold át az elmúlt időszak eseményeit. Könnyen rájöhetsz, sokkal jobb helyzetben vagy, mint most érzed és gondolod. Talán most úgy tűnhet, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás, s elúszott mindaz, ami eddig igazán biztatónak tűnt. Hidd el, csupán annyi történt, hogy lehetőséget kaptál mindent elölről és újra átgondolni. Ne add fel a céljaidat, de legyél türelmes az év második felében. A céljaid nem úsztak el, s a megvalósításhoz az energiát is visszakapod a lehető legjobb időben. A valódi változásoknak még nincs itt az ideje…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai napon igencsak nehéz lehet kikászálódnia az ágyból, ami ennek megfelelõen, szinte egész nap vonzani is fogja majd magához. Persze, elõfordulhat, hogy a világ ma meglenne ön nélkül is, mégis, most azt sugalmazzák a csillagok, hogy, fáradsága és átmeneti használhatatlansága ellenére is, mindenképpen érdemes részt vennie a dolgokban ma, kedves Ikrek. Annál is inkább így van ez, mivel ön mindig is egy fontos szereplõ volt sokak életében, akik számítanak önre. Vegyen hát erõt magán és ne okozzon csalódást nekik! Ha túléli a mai napot, a holnap már sokkal könnyebb lesz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: