Ezeknek a csillagjegyeknek a horoszkóp inkább nehéz pillanatokat jelez, mintsem felhőtlen örömet és boldogságot. Ők biztosan úgy érezhetik most, hogy mélypontra került az életük. De lesz ennél még jobb is... Te köztük vagy?

A július érezhető változásokat hoz a csillagjegyek életébe. A következő jegyek például különösen nehezen viselhetik majd mindazt, ami velük történik. A nagy tanító bolygó, a Szaturnusz július 2-án a Vízöntő jeléből visszalépett a Bakba – amely majd csak szeptember végén fordul direktbe –, s újra komoly korlátok elé állíthatja őket. S amíg retrográd, vagyis visszafelé halad, a múlt hibáival is szembesíthet. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

Milyen boszorkány vagy a horoszkopód szerint?

S vajon ezek a jegyek mi mindenre számíthatnak júliusban? A horoszkópból kiderülnek a részlete. Te közéjük tartozol? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, téged is érintenek a történések.

Az Ikrek mélypontra kerülhet júliusban

Kedves Ikrek! Bármit is hoz neked a július, ne hagyd magad megfélemlíteni. Inkább állj meg egy kicsit, s gondold át az elmúlt időszak eseményeit. Könnyen rájöhetsz, sokkal jobb helyzetben vagy, mint most érzed és gondolod. Talán most úgy tűnhet, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás, s elúszott mindaz, ami eddig igazán biztatónak tűnt. Hidd el, csupán annyi történt, hogy lehetőséget kaptál mindent elölről és újra átgondolni. Ne add fel a céljaidat, de legyél türelmes az év második felében. A céljaid nem úsztak el, s a megvalósításhoz az energiát is visszakapod a lehető legjobb időben. A valódi változásoknak még nincs itt az ideje…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma sokat tapasztalhat egy új dologgal kapcsolatban valakitõl, aki igazi veteránnak számít a szakmában, de az is lehet, hogy maga talál egy jó könyvet, vagy más platformot, ami által sokat okulhat. Elégítse ki tudásszomját és ne féljen kérdezni! Jó nyomon jár!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: