Ezeknek a csillagjegyeknek a horoszkóp inkább nehéz pillanatokat jelez, mintsem felhőtlen örömet és boldogságot. Ők biztosan úgy érezhetik most, hogy mélypontra került az életük. De lesz ennél még jobb is... Te köztük vagy?

A július érezhető változásokat hoz a csillagjegyek életébe. A következő jegyek például különösen nehezen viselhetik majd mindazt, ami velük történik. A nagy tanító bolygó, a Szaturnusz július 2-án a Vízöntő jeléből visszalépett a Bakba – amely majd csak szeptember végén fordul direktbe –, s újra komoly korlátok elé állíthatja őket. S amíg retrográd, vagyis visszafelé halad, a múlt hibáival is szembesíthet. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 3 csillagjegynek alakulhat rosszul ez a hét - a tiéd köztük van?

S vajon ezek a jegyek mi mindenre számíthatnak júliusban? A horoszkópból kiderülnek a részlete. Te közéjük tartozol? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, téged is érintenek a történések.

Az Ikrek mélypontra kerülhet júliusban

Kedves Ikrek! Bármit is hoz neked a július, ne hagyd magad megfélemlíteni. Inkább állj meg egy kicsit, s gondold át az elmúlt időszak eseményeit. Könnyen rájöhetsz, sokkal jobb helyzetben vagy, mint most érzed és gondolod. Talán most úgy tűnhet, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás, s elúszott mindaz, ami eddig igazán biztatónak tűnt. Hidd el, csupán annyi történt, hogy lehetőséget kaptál mindent elölről és újra átgondolni. Ne add fel a céljaidat, de legyél türelmes az év második felében. A céljaid nem úsztak el, s a megvalósításhoz az energiát is visszakapod a lehető legjobb időben. A valódi változásoknak még nincs itt az ideje…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: