Ezeknek a csillagjegyeknek a horoszkóp inkább nehéz pillanatokat jelez, mintsem felhőtlen örömet és boldogságot. Ők biztosan úgy érezhetik most, hogy mélypontra került az életük. De lesz ennél még jobb is... Te köztük vagy?

A július érezhető változásokat hoz a csillagjegyek életébe. A következő jegyek például különösen nehezen viselhetik majd mindazt, ami velük történik. A nagy tanító bolygó, a Szaturnusz július 2-án a Vízöntő jeléből visszalépett a Bakba – amely majd csak szeptember végén fordul direktbe –, s újra komoly korlátok elé állíthatja őket. S amíg retrográd, vagyis visszafelé halad, a múlt hibáival is szembesíthet. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos türelmetlen, a Bak pesszimista neked mi a legrosszabb tulajdonságod?

S vajon ezek a jegyek mi mindenre számíthatnak júliusban? A horoszkópból kiderülnek a részlete. Te közéjük tartozol? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, téged is érintenek a történések.

Az Ikrek mélypontra kerülhet júliusban

Kedves Ikrek! Bármit is hoz neked a július, ne hagyd magad megfélemlíteni. Inkább állj meg egy kicsit, s gondold át az elmúlt időszak eseményeit. Könnyen rájöhetsz, sokkal jobb helyzetben vagy, mint most érzed és gondolod. Talán most úgy tűnhet, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás, s elúszott mindaz, ami eddig igazán biztatónak tűnt. Hidd el, csupán annyi történt, hogy lehetőséget kaptál mindent elölről és újra átgondolni. Ne add fel a céljaidat, de legyél türelmes az év második felében. A céljaid nem úsztak el, s a megvalósításhoz az energiát is visszakapod a lehető legjobb időben. A valódi változásoknak még nincs itt az ideje…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: