A Mérleg belső tartását teszteli a július

Kedves Mérleg! Az elmúlt időszakban a környezeted, a szeretteid támogatását élvezted. Eljött az ideje, hogy visszaadd nekik mindazt a jót, amit tőlük kaptál. Mostantól ugyanis a te energiádra és támogatásodra lesz szüksége a családodnak. Az is biztos, hogy júliusban újra előkerülnek a múltban le nem zárt témák, s bizony szembe kell nézned néhány kellemetlen helyzettel. De mindez valójában érted történik, hogy végleg rendezhesd a szőnyeg alá söpört dolgokat. Tedd meg a saját érdekedben, s nyiss új fejezetet az életedben. Zárd le végleg a múltat, erre közel fél évet kapsz az univerzumtól, hogy aztán új életet kezdhess. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Egy váratlan invitálást kaphat egy barátjától, ami kiváló lesz arra, hogy kiruccanjon egy kicsit és eközben meglátogassa meghívóját. A beszélgetésük kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy meggyõzze ismerõsét arról, hogy milyen érdekes és intelligens személyiség is ön, kedves Mérleg. Azonban a beszélgetés témáját tekintve, lehet, hogy mély nyomot hagy önben, s elõhozza, megerõsíti nagylelkû, humánus személyiségét. A nap végén kellemes fáradtság és nyugodtság fogja álomba ringatni.

A Vízöntő elengedheti a múltat júliusban

Kedves Vízöntő! Csodás hónapokat éltél meg, s valójában ízelítőt kaptál mindabból, ami 2021-től vár majd rád. A Szaturnusz az egyik uralkodó bolygód, amely sorsszerű változásokat hoz az életedbe. De egyben az idő ura is, s visszalépése a Bak jelébe azt jelenti számodra, hogy még nincs itt a valódi változok ideje. Fájlalod, hogy a különleges fordulatok, az új kezdet lehetősége megtorpant, de ez nem jelenti, hogy mostantól mindennek vége. Valójában új lehetőséget kapsz az élettől, hogy elengedj mindent, amihez túlzottan és fölöslegesen ragaszkodtál. Tekints befelé, s legyél őszinte magaddal. Fontos felismeréseket tehetsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma hirtelen gyengéd, romantikus érzelmek törhetnek önre egy elsõ látásra szerelem kapcsán, vagy esetleg egy olyas valakivel kapcsolatban, akit, bár már egy ideje ismer, mégis csak most figyel fel rá ezen aspektusból is. Akármelyik verzió is legyen igaz, rajongása nem alaptalan, s amit lát, az is mind valódi és igaz. Adja át magát az érzésnek, s bátran merjen kezdeményezni, hisz, most minden jel arra utal, hogy bizony érdeklõdése tárgya sem közömbös ön iránt!

Ez a 4 csillagjegy képtelen veszíteni a párkapcsolatban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: