A Mérleg belső tartását teszteli a július

Kedves Mérleg! Az elmúlt időszakban a környezeted, a szeretteid támogatását élvezted. Eljött az ideje, hogy visszaadd nekik mindazt a jót, amit tőlük kaptál. Mostantól ugyanis a te energiádra és támogatásodra lesz szüksége a családodnak. Az is biztos, hogy júliusban újra előkerülnek a múltban le nem zárt témák, s bizony szembe kell nézned néhány kellemetlen helyzettel. De mindez valójában érted történik, hogy végleg rendezhesd a szőnyeg alá söpört dolgokat. Tedd meg a saját érdekedben, s nyiss új fejezetet az életedben. Zárd le végleg a múltat, erre közel fél évet kapsz az univerzumtól, hogy aztán új életet kezdhess. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

A Vízöntő elengedheti a múltat júliusban

Kedves Vízöntő! Csodás hónapokat éltél meg, s valójában ízelítőt kaptál mindabból, ami 2021-től vár majd rád. A Szaturnusz az egyik uralkodó bolygód, amely sorsszerű változásokat hoz az életedbe. De egyben az idő ura is, s visszalépése a Bak jelébe azt jelenti számodra, hogy még nincs itt a valódi változok ideje. Fájlalod, hogy a különleges fordulatok, az új kezdet lehetősége megtorpant, de ez nem jelenti, hogy mostantól mindennek vége. Valójában új lehetőséget kapsz az élettől, hogy elengedj mindent, amihez túlzottan és fölöslegesen ragaszkodtál. Tekints befelé, s legyél őszinte magaddal. Fontos felismeréseket tehetsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

A mai nap kifejezetten kedvezhet a nagyobb pénzügyi döntések meghozatalának, a befektetéseknek, esetleg egy kölcsön, vagy hitel felvételének, mindazonáltal természetesen, ez csak akkor van így, ha kifejezetten azért vesz igénybe utóbbiakat, hogy aztán megforgatva a kapott összeget, profitáljon is belõle!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-06

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: