A Mérleg belső tartását teszteli a július

Kedves Mérleg! Az elmúlt időszakban a környezeted, a szeretteid támogatását élvezted. Eljött az ideje, hogy visszaadd nekik mindazt a jót, amit tőlük kaptál. Mostantól ugyanis a te energiádra és támogatásodra lesz szüksége a családodnak. Az is biztos, hogy júliusban újra előkerülnek a múltban le nem zárt témák, s bizony szembe kell nézned néhány kellemetlen helyzettel. De mindez valójában érted történik, hogy végleg rendezhesd a szőnyeg alá söpört dolgokat. Tedd meg a saját érdekedben, s nyiss új fejezetet az életedben. Zárd le végleg a múltat, erre közel fél évet kapsz az univerzumtól, hogy aztán új életet kezdhess. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő elengedheti a múltat júliusban

Kedves Vízöntő! Csodás hónapokat éltél meg, s valójában ízelítőt kaptál mindabból, ami 2021-től vár majd rád. A Szaturnusz az egyik uralkodó bolygód, amely sorsszerű változásokat hoz az életedbe. De egyben az idő ura is, s visszalépése a Bak jelébe azt jelenti számodra, hogy még nincs itt a valódi változok ideje. Fájlalod, hogy a különleges fordulatok, az új kezdet lehetősége megtorpant, de ez nem jelenti, hogy mostantól mindennek vége. Valójában új lehetőséget kapsz az élettől, hogy elengedj mindent, amihez túlzottan és fölöslegesen ragaszkodtál. Tekints befelé, s legyél őszinte magaddal. Fontos felismeréseket tehetsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, akinek nagy szerencséje lesz: fizetésemelés, szerelem, siker csak rájuk vár

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: