Ezek a csillagjegyek nagyon barátságosak, kedvesek, miközben talán észre sem veszed, mennyire manipulálnak. Ők a leghajlamosabbak a mérgező baráti kapcsolatokra...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyon okos csillagjegy, hajlamos manipulációra is. Olyan kedvesen teszi, hogy közben észre sem veszed, ezért a céljait rendre el is éri nálad. Hajlamos kihasználni is. Igazság szerint nem akar rosszat neked, csak a saját érdekét nézi. Az egyik percben ő az imádni való és figyelmes barát, a másikban meg nem nagyon tudod kiszámítani a cselekedeteit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegyre nagy hatással lesz a Vénusz. Nézd meg neked mit tartogat!

Oroszlán

Hihetetlenül karizmatikus, szórakoztató és melegszívű, akivel biztosan nagyon jól érzed magad. Ugyanakkor hajlamos lehet egoista viselkedésre is, aki valójában csak saját érdekeit nézi.Elvárja, hogy felnézz rá, csodáld őt, a kritikádat meg tartsd meg magadnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: