Ezek a csillagjegyek mérgezik egymást. A párkapcsolatuk mérgező, aminek eleinte egyáltalán nincsenek tudatában. Szenvednek a másik mellett, közben persze boldogságról, valódi szerelemről álmodoznak. Vajon te is ezek közé a csillagjegyek közé tartozol? A te kapcsolatod is mérgező? A horoszkóp sok mindent elárul.

Ezért mérgező a Bak és a Vízöntő kapcsolata

Mindkét csillagjegy a határozottságáról, erős akaratáról ismert. Sem a Bak, sem a Vízöntő nem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen. A Bak képes érzelmeket vinni a párkapcsolatba, a Vízöntő inkább a praktikusság elve alapján választ. Kettőjük szerelme akkor fordul nagyot, amikor a Vízöntő válik dominánssá, a Bak pedig próbálja az érzelmi lángot fenntartani. Mindketten függetlenek, egyikőjük sem szeret alkalmazkodni. Mindketten ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez, így csöppet sem meglepő, hogy a kezdeti fellángolást gyorsan követik a még hevesebb viták. Az ágyban viszont jól megértik egymást, ezért a veszekedéseket nagy szeretkezések követhetik. Ez a mérgező kapcsolat valójában mindkét csillagjegyet megviseli. Nem tart hosszan, mert az egyik reggelen úgy ébrednek, hogy betelt a pohár, nem tudják együtt továbbcsinálni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp október 5-től 11-ig: Minden adott ahhoz, hogy megleld azt, akit oly régóta keresel!

Ezért mérgező a Nyilas és a Rák párkapcsolata

Tűz és víz ez a kapcsolat. A Nyilas tüzes csillagjegy, a Rák a három vizes jegy egyike. Bármilyen vonzó és lángoló is kezdetben a szerelem, a Nyilas és a Rák valójában sosem tud igazán közel kerülni egymáshoz. Míg a Rák stabil érzelmekben, kiegyensúlyozott és biztonságos kapcsolatban reménykedik, addig a Nyilas a kihívásokat, az izgalmat keresi, és képtelen a párjával türelmes lenni. A Nyilas szinte szó szerint elébe megy a változásoknak, a Rák nyugalomra vágyik, és gyűlöli a változást. A Nyilas a sz.xuális életében is mozgalmasságra, változatosságra vágyik, a Rák mély érzelmeket szeretne. A Nyilas független és szabad, a Rák túlzottan is ragaszkodik. Előbbi úgy érzi, megfojtják az érzelmek, utóbbi szerint párja képtelen a szeretetre. Hogy kettőjük kapcsolata elképesztően viharos, az percig sem kétséges. A Nyilas gyorsan felismeri, ez a szerelem mérgező mindkettőjük számára.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: