Ezek a csillagjegyek hitelesek, fegyelmezettek, megbízhatóak, lojálisak. Időnként talán kissé idegesítőek is, hiszen elképzeléseik mellett is legalább annyira kitartanak, mint a legjobb barátok, a szeretteik mellett. Talán te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az asztrológia a csillagjegyeket nemcsak a négy őselem (tűz, föld, levegő, víz) szerint sorolja csoportokba, hanem három minőségi (kardinális, fix, labilis) szempontot is számon tart. A következő négy csillagjegy a fix jegyek közé tartozik, ők erősen konzervatívak, kitartóak, megbízhatóak, birtoklóak, ugyanakkor jellemző rájuk a merevség, a szilárdság, a hajlíthatatlanság, a büszkeség és a türelem is. A kardinális jegyek (Kos, Rák, Mérleg, Bak) kiváló vezetői adottságokkal rendelkeznek, míg a labilis jegyek (Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak) szinte kaméleonként képesek a változásokra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed elárulja, milyen párkapcsolati válságokat fogsz előidézni

Bika: hiteles és megbízható csillagjegy

A föld jegyek közé tartozó Bika nagyon megfontolt típus. Ő talán olyan, mintha magot vetnél a földbe, mely szépen lassan kihajt és csodás növénnyé fejlődik. Két lábbal áll a földön, stabil, kiszámítható, céltudatos, megfontolt. Szisztematikusan, lépésről lépésre építi fel önmagát, az életét, a biztos párkapcsolat épp olyan fontos neki, mint a jól fizető munka, a karrier. Kötelességtudó, amit elhatároz, végig is viszi. Gyűjtögető, ragaszkodó típus, nemcsak a társhoz, a munkához, de a megszokásokhoz is erősen ragaszkodik, néha meglehetősen makacs is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán: szuperhős, glóriával a feje fölött

A tűz jegyek közé sorolható Oroszlánban bármikor vakon megbízhatsz, amit megígér, biztosan teljesíteni fogja. Rendkívül kreatív csillagjegy, imádja a napfényt, a csillogást. Ő a Nap gyermeke, és ahogyan uralkodó bolygója körül kering a többi planéta, ő sem bánja, ha ragyoghat, fürdőzhet a többiek elismerésében, kitüntető figyelmében. Folyamatosan fejleszti önmagát, a személyiségét, élete során a lehető legtöbbet, legjobbat akarja kihozni a lehetőségeiből. Elkötelezett és hiteles, nem akar másnak látszani, mint aki. Viszont ő sem változtat, ő is erősen ragaszkodik az elképzeléseihez.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: