Ezek a csillagjegyek hitelesek, fegyelmezettek, megbízhatóak, lojálisak. Időnként talán kissé idegesítőek is, hiszen elképzeléseik mellett is legalább annyira kitartanak, mint a legjobb barátok, a szeretteik mellett. Talán te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az asztrológia a csillagjegyeket nemcsak a négy őselem (tűz, föld, levegő, víz) szerint sorolja csoportokba, hanem három minőségi (kardinális, fix, labilis) szempontot is számon tart. A következő négy csillagjegy a fix jegyek közé tartozik, ők erősen konzervatívak, kitartóak, megbízhatóak, birtoklóak, ugyanakkor jellemző rájuk a merevség, a szilárdság, a hajlíthatatlanság, a büszkeség és a türelem is. A kardinális jegyek (Kos, Rák, Mérleg, Bak) kiváló vezetői adottságokkal rendelkeznek, míg a labilis jegyek (Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak) szinte kaméleonként képesek a változásokra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-07

Bika: hiteles és megbízható csillagjegy

A föld jegyek közé tartozó Bika nagyon megfontolt típus. Ő talán olyan, mintha magot vetnél a földbe, mely szépen lassan kihajt és csodás növénnyé fejlődik. Két lábbal áll a földön, stabil, kiszámítható, céltudatos, megfontolt. Szisztematikusan, lépésről lépésre építi fel önmagát, az életét, a biztos párkapcsolat épp olyan fontos neki, mint a jól fizető munka, a karrier. Kötelességtudó, amit elhatároz, végig is viszi. Gyűjtögető, ragaszkodó típus, nemcsak a társhoz, a munkához, de a megszokásokhoz is erősen ragaszkodik, néha meglehetősen makacs is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán: szuperhős, glóriával a feje fölött

A tűz jegyek közé sorolható Oroszlánban bármikor vakon megbízhatsz, amit megígér, biztosan teljesíteni fogja. Rendkívül kreatív csillagjegy, imádja a napfényt, a csillogást. Ő a Nap gyermeke, és ahogyan uralkodó bolygója körül kering a többi planéta, ő sem bánja, ha ragyoghat, fürdőzhet a többiek elismerésében, kitüntető figyelmében. Folyamatosan fejleszti önmagát, a személyiségét, élete során a lehető legtöbbet, legjobbat akarja kihozni a lehetőségeiből. Elkötelezett és hiteles, nem akar másnak látszani, mint aki. Viszont ő sem változtat, ő is erősen ragaszkodik az elképzeléseihez.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: