Ezek a csillagjegyek nem bírják ki, hogy ne kombináljanak folyton, és ne analizálják, elemezzék túl a dolgokat. Rendre agyalnak, így hajlamosabbak mindenbe többet belelátni, mint kéne. Nem véletlenül teszik, hiszen rendkívül okosak. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülhet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő folyton ötletel

A Vízöntő folyton új ötleteken és megoldásokon töri a fejét. Akkor sem áll le, amikor egy problémára megtalálta a megoldást, hiszen abból tutira újabb és még jobb ötletet gyárt. Az élete valójában végeláthatatlan kreatív spirál. Az egyik legintelligensebb csillagjegyként neki tényleg folyton járnak a gondolatai.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz folyton tanul valamit

A Szűz tudásvágya csillapíthatatlan, ezért ha rákeres valamire az interneten, abból tutira egész éjszakás kutatás lesz. Aztán a végletekig tudja kombinálni és analizálni a begyűjtött információkat. Rendszerez, sorrendet, teóriákat állít fel. Képtelen abbahagyni az agyalást, pedig az ő elméjének is szüksége lenne időnként a pihenésre.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek mindent tudni akar

Az Ikrek valójában olyan, mint a gyerekek, mindennek tudni akarja az okát. Az agyában folyamatosan pörögnek a miértek, és addig nem nyugszik, amíg nem rakja össze a legbonyolultabb puzzle darabkáit. Minél nagyobb a kihívás, annál izgalmasabb a feladat. Aztán a miértre persze újabb miért a válasz…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: