Épp nemrég vitatkoztál a legjobb barátnőddel? Vagy csak nem értettél egyet a pároddal és komoly vita lett belőle? Vagy a nővéreddel, aki külföldön él, nincs már többé jó kapcsolatod? Akárkiről is van szó, bizonyára hiányoznak a régi szép idők és keresed az újabb lehetőséget arra, hogy a dolgokat rendbe hozd.  De vajon megbocsátanak majd neked?  Megértik majd, hogy mi vezetett a vitához és végül rájönnek, hogy a második esély nem is olyan rossz ötlet? Íme a válasz minden kérdésre, az asztrológia szerint az alábbi csillagjegyeknek van megbocsátó természete.  

Kos

Ők tényleg nem haragtartók, bár tény, hogy indulatosak. A legkisebb hiba is felbosszantja őket, még egy kisebb viccnek sem örülnek, azért is képesek mélyen megharagudni. Ugyanakkor hamar fel is tudnak oldódni és kettőtök kapcsolatának egy második esélyt adni. Többet viszont nem kapsz tőle...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-07-11

Rák

A Rákok mindenképpen adnak egy második esélyt, ha együtt éreznek veled, bár gyanakvók maradnak azzal az emberrel szemben, aki már átverte őket. Lehet, úgy tűnik majd, hogy újból közel kerültök egymáshoz, de onnantól kezdve mindig gyanakodni fognak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: