Mérleg

A kedves szívű Mérlegek nyilvánvalóan megbocsátanak, de lehet, soha többé nem hisznek majd neked ugyanazon a téren. Míg jó kapcsolatot igyekeznek majd fenntartani, még az ételüket is újból megosztják veled, de gyanakodni fognak, hogy vajon megbízhatnak-e benned újra. Néha saját magukat hibáztatják a köztetek kialakult vita miatt. Nagyra tartják az őszinteséget és ha azt mondod, hogy a te hibád volt, megbocsátanak majd.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilasok a legjobbat keresik benned. Még ha egy szituációban nem is a legjobb tudásod szerint cselekedtél, abból is a jót próbálják megragadni. Ő talán még gonosz megjegyzést is tesz arra, amit tettél, de ezzel a vitának is vége szakad. Ugyanakkor, ha a vita fel is dühíti, képes megbocsátani, ha ez mindkettőtöknek a megfelelő út.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-11-20

Halak

Minden kérdésben komolynak tűnnek és emiatt úgy tűnhet, nem ismerik a második esély fogalmát. Túlságosan is hisznek az emberekben, vakon bíznak bennük. Erős érzelmi kötelékeket alakítanak ki. Nemcsak egyszer bocsátanak meg, hanem újra és újra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: