Mondják azt, hogy ha pozitív emberekkel vesszük körbe magunkat, egy idő után mi is azokká válunk – ha ebben hiszünk, akkor ezen csillagjegyek közül válasszunk magunknak barátokat, az ő jókedvüket és optimizmusukat ugyanis nagyon nehéz leverni. Mindig vidámak, az élet napos oldalát nézik, és könnyedén veszik az akadályokat is az életben – sokat tanulhatunk tőlük!

Nyilas

A Nyilasok pontosan tisztában vannak azzal, mennyire fontos spontánnak és lazának lenni – eszerint is élik az életüket, és mindenkit megfertőznek az életfelfogásukkal, aki hosszabb időt tölt velük. Nem vesznek semmit túl komolyan, hiszen tudják, hogy egyszer élünk, és nem érdemes sokat görcsölni a dolgokon. Optimizmusuk szinte elnyűhetetlen, ami rengeteg rossz időszakon segíti túl őket életük során. Ami még jobb, az az, hogy ezt a hozzáállást képesek másokra is átragasztani, és azok, akiknek sok Nyilas barátjuk van, biztosan sokkal szebbnek látják a világot, mint egyébként tennék.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Ma csak úgy áramolhatnak ön felé az újabb és újabb információk, melyeket nehéz lehet hirtelen feldolgoznia. Próbáljon meg azonban nem összeomlani, vagy érzelmi alapon szemlélni a dolgokat, mert akkor könnyen elveszítheti a fonalat és a saját csapdájába eshet. Szedje össze minden erejét és mozgósítsa temérdek agyi kapacitását, hogy mielõbb ne szétszórva, hanem rendszerezve láthassa a valóságot, akkor már sokkal könnyebben fog boldogulni a helyzettel, olyannyira, hogy a nap végére könnyen már csak ön lehet az egyetlen, aki állja még a sarat, s tudja, mi történik, mit kell tennie.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Mit tartogat számodra az Október? - Az indiai istennők kiolvasták a csillagjegyedből

Mit tartogat számodra az Október? - Az indiai istennők kiolvasták a csillagjegyedből

Ez a hónap tele van az indiai istennők ünnepnapjaitól. Október 1-től Lakshmí, Szaraszvati, Durga istennők 9 napos ünnepe van. Őket 16-tól Lakshmi Puja a szerencseistennőjének napja követi. 30-án pedig Káli Puja és Diwali, ami az év legnagyobb ünnepe Indiá

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: