Ők azok, akik nem csupán úgy tesznek, mintha érdekelné őket, mi van veled, hanem valóban, minden helyzetben figyelnek rád

Halak

A Halak jegyben született emberek fokozottan érzékenyek minden belső és külső történésre, emellett elképesztő érzékük van ahhoz is, hogy mások lelkiállapotával azonosulni tudjanak. Ők azok, akik nem csupán őszinte figyelemmel vannak irántad, de képesek mélyen át is érzni azt, amin épp keresztülmész. Nem csupán a szavakból, de gesztusokból, apró rezdülésekből is értenek, így akkor is ott állnak melletted, ha épp nem tudsz, vagy nem mersz segítséget kérni. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Fontos, hogy ma minél több szemszögbõl körbejárja azon problémákat, melyekkel találkozik, kedves Halak! Még, ha ma nem is jut el a megoldásig, ne szegje kedvét, lássa pozitívan a helyzetet. Nem ötvenszer próbálkozott és nem sikerült, hanem talált ötvenféle módot, melyek biztosan nem vezetnek el a megoldáshoz!

Ilyen lesz 4 csillagjegy számára a nagy Ő

Mérleg

A Mérlegek kiváló barátok és társak, sok szempontból talán a legkiválóbbak az összes csillagjegy közül. Szórakoztatóak, kiegyensúlyozottak, intelligensek és nem utolsó sorban figyelmesek. Nem csupán udvariasságból vagy együttérzésből figyelnek rád, hanem valóban érdekli őket mi történik veled, mi zajlik benned. A rosszban ugyanúgy készek osztozni veled, mint a jóban. A látszat kapcsolatokat, látszat érzelmeket képtelenek elviselni, ha pedig ilyet tapasztalnak másoktól, azt gyakran a saját kudarcukként élik meg. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Amennyiben anyagi helyzete engedi, úgy a mai nap tökéletes lehet a vásárlásra, ruhatára megújítására, új dolgok beszerzésére, ha pedig már régóta kinézett magának valamit, de eddig még, ilyen, vagy olyan okból, de nem vett meg, itt a tökéletes nap, hogy végre megszerezze! Ha pedig már úgyis költ rendesen, gondoljon azokra is, akiket szeret!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: