Skorpió

A Skorpiók jellemző tulajdonsága a távolságtartás és a nagyfokú bizalmatlanság, azonban azokat, akiket végül a bizalmukba fogadnak, azt végtelen figyelemmel halmozzák el. Hiperszenzitív természetüknek köszönhetően nem tudnak “kívül maradni”a hozzájuk közel álló emberek érzésein, vívódásain, emiatt pedig olykor sokkal intenzívebben bevonódnak bizonyos helyzetekbe, mint az szükséges vagy egészséges lenne. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Néhány új feladattal bõvülhet munkaköri repertoárja, melyek elsõre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntõl, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitõl ön, kedves Skorpió, lázba jön és legyõzhetetlenné válik. Élvezze az új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlõ lehetõségekre!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei ridegnek tűnhetnek ugyan, ez azonban csak a látszat. Zseniális megfigyelők ugyanis, mindemellett köztudottan perfekcionisták, a felületesség pedig az emberi kapcsolataikban is távol áll tőlük. Nagyon is odafigyelnek másokra, sőt, igazából előlük, még ha akarod, bizony akkor sem tudod elrejteni az érzelmeidet, kétségidet vagy problémáidat, ugyanis ösztönös érzékkel ismerik fel ezeket. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervezõképességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedõ teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Szûz, hogy fáradsága kellõképpen honorálva is legyen a késõbbiek során!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: