Ezek a csillagjegyek nagyon kedvesek, nagyon szerethetők, nagyon barátságosak. Mégis lehet egy másik oldaluk is, ami már inkább veszélyes. Éppen ezért nem árt velük az óvatosság. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az Ikrek cukin manipulál

Az Ikrek a szavak embere, ezért nála nem tudni, mikor mond igazat, és mikor beszél mellé. Bármit is mond, azt érdemes kettővel vagy még inkább hárommal osztani. Nem szándékosan vezet félre, meggyőződése szerint valóban azt mondja, amit abban a pillanatban gondol. A gond az, hogy meglehetősen gyorsan változik a véleménye és a meggyőződése.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Lehet, hogy a dolgok kissé kaotikusak ma az Ikrek körül, s ez által könnyen úgy érezheti, hogy egyszerûen kicsúszik kezei közül az irányítás. Nem érdemes azonban mindennek nagyobb jelentõséget tulajdonítani, mint amekkorák a lehetséges következmények, hiszen, ne feledjük, hogy ez a nap is elmúlik egyszer. Különben is jusson eszünkbe ilyenkor a régi, jól bevált bölcsesség: semmi sem történik ok nélkül, tehát biztosan annak is van valami célja, értelme, ami most velünk történik.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-06 - Ma igencsak meghatározó lehet szerelmi életében a féltékenység...

A Rák az érzelmekre hat

A Rák a másik érzelmeit célozza meg, hiszen ő maga is nagyon érzelmes típus. És persze pontosan tudja, milyen kifejezésekkel és milyen érzelmi színezettel érhet el kellő hatást. Nagyon szereti, amikor minden a saját elvárásai szerint történik, ezrét valójában nincs olyan cél, amit ne érne el. Bámulatosan ért ő is a szavakhoz, nem mellesleg a könnyekhez. Szóval, amennyire szerethető csillagjegy, legalább annyira ért a manipulációhoz is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Rák jegy szülötteinek érdemes ma egy kicsit hagyni, hogy a képzeletük összefonódjon a valósággal. Bárhogy is teljen a nap, igyekezzünk minél gyakrabban relaxálni, meditálgatni, filozofálgatni, hogy megtörjük elménk számára a mindennapok monotonitását. A legjobb kikapcsolódás az, ha sebtében szervezünk valami igazán kellemes programot magunknak, például elmegyünk sétálni egyet barátainkkal, leülünk egy szép kilátással bíró, nyugodt helyre, s elmerülünk egy mély, lélektisztító beszélgetésbe, némi kis bor kísérletében, szemlélve a csillagokat. Aranyat fog érni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: