Az Oroszlán bámulatosan meggyőző csillagjegy

Az Oroszlán mindent elkövet azért, hogy mindenki azt tegye, amit valójában ő akar. Nagyon óvatosan és finoman manipulál, könnyedén az ujja köré csavar bárkit. Bámulatosan képes hatni a többiekre, mosolyogva, nagylelkűségről árulkodva mondja el, miért nem jó az, amit ők annak gondolnak, és miért csak neki lehet igaza az adott kérdésben.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő szereti, ha szeretik

A Vízöntő nagyon szívesen veszi, amikor valaki beleszeret. Ellenállhatatlan vonzerejének köszönhetően pedig nem nehéz beleszeretni. Bármilyen kedves is volt addig, az érdeklődését meglehetősen gyorsan elveszítheti, ilyenkor pedig új élményekre vágyik. Viszont amikor párja érzi ugyanezt, mindent megtesz, hogy maradásra vagy jobb belátásra bírja. Veszíteni ugyanis ő sem tud, beszélni és meggyőzni annál inkább.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-03-04

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: