Ezek a csillagjegyek nem felejtenek, és sosem bocsátanak meg, ha egyszer megbántottad őket. Könyörtelenek, kérlelhetetlenek, légy inkább óvatos velük és nagyon gondold meg, mit mondasz ki, és mit teszel ellenük. Akad közöttük, akinél a bosszú sem marad el. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Bika csak azért sem bocsát meg

A Bika kétségtelenül az egyik legmakacsabb csillagjegy. Nem tágít attól, amit egyszer a fejébe vesz. Természeténél fogva kemény, konok és határozott. Amit ő érez és gondol, az a valóság – legalábbis szerinte. Nem véletlen, hogy nem mindenki képes vele az összhangot megtalálni. Nem könnyű és nem is egyszerű vele szót érteni. Hosszasan tűr, de amikor ideges lesz, akkor ott tányérok csapódnak a falhoz. Alapvetően kitartó és hűséges típus, de aki egyszer felpiszkálja őt, annak soha többé nem bocsát meg. És persze, a saját igazából sem enged.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán a legbüszkébb

Az Oroszlán minden más csillagjegynél büszkébb. Mondhatni, meglehetősen magasan hordja az orrát, az egója óriási. Ő a legszebb, a legjobb, a legokosabb, maga a tökély, mindenki más csak utána következhet. Mindent és persze mindenkit gyűlöl az életében, ami az egóját és a büszkeségét csorbítani próbálja. Hogy vérig sértsd, bőven elég egy kósza megjegyzés az öltözékét, a frizuráját, az alakját illetően, vagy bármilyen mondat, amit rágalmazásnak, őt ért támadásként értékel. Soha többé nem bocsát meg, talán csak akkor, ha többszörösen bosszút állhatott rajtad, aztán esedezve kérted a nagylelkű megbocsátását.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz nem felejt

A Szűz az a típus, aki képes akár hosszú utat is megtenni azért, hogy másoknak segíthessen vagy gondoskodhasson azokról, akik közel állnak a szívéhez. A feltétlen bizalmát adja, ezért az árulást, a hazugságot, a durva hibákat nem tudja megbocsátani. Semmi sem keseríti őt el jobban, mintha úgy érzi, az erőfeszítései, a befektetett energia fölösleges volt. A személye elleni támadásnak tekinti, amikor valaki rászedi őt vagy visszaél a bizalmával. Talán szóba áll még veled ezt követően is, de a távolságot éreztetni fogja, és azt is tudni fogod, évekkel később sem felejtette el, amit ellene vétettél.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: