Ha elmúlik a rózsaszín köd, könnyen fény derülhet párunk olyan rejtett tulajdonságaira, amikre eddig nem is számítottunk. Próbáljuk jobban megismerni, mielőtt kimondanánk a boldogító igent, mert különben lehet, hogy később fogjuk megbánni.

Ezekkel a csillagjegyekkel, jobb, ha óvatos vagy!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-10-08

Skorpió

Nagyon szenvedélyes a Skorpió férfi, és pillanatok alatt elvarázsol, azonban nem árt óvatosnak lenni vele. Ha egyszer bekerültél a hálójába, utána bármit megtehetsz, nehezen fogsz tudni megszabadulni tőle. Fizikailag sohasem bántalmazna, de ő az a típusú férfi, aki előszeretettel alkalmaz lelki terrort.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elég egy pillantás, vagy egy szó, és máris úgy érzed, mintha a lelkedbe taposott volna. Ha kihúztad nála a gyufát, alattomosan addig fog terrorizálni, amíg teljesen el nem gyengít lelkileg. Bosszúálló, és a legmakacsabb zsaroló, akivel nem árt vigyázni. A legjobb, ha nem kerülsz közel hozzá.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: