Az elfogadás, hogy a párod a hibáiddal, a gyengeségeiddel együtt szeressen téged olyannak, amilyen vagy, talán a legfontosabb vágy a párkapcsolatban. Kimondva könnyűnek tűnik, valójában csak kevesen képesek a feltétel nélküli elfogadásra és szeretetre. Ezek a csillagjegyek nem akarnak megváltoztatni. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Vízöntő a leglazább

A Vízöntő végtelenül laza típus. Ő pontosan tudja, ha úgy fogadja el a többieket, amilyenek valójában, mindenkinek jóval könnyebb és boldogabb lesz az élete. A feltétel nélküli elfogadás a személyes döntése, mellyel célja a viták és a súrlódások elkerülése. Sikeres is benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Minden csillagjegynek szánt valamit a sors. A te feladatod mi az életben?

A Bak az örök túlélő

Bár kétségtelen és vitathatatlan, a Bak az egyik legelfogadóbb csillagjegy, alkalmazkodni tudását mégis inkább sziporkázó intellektusának köszönheti, amely nála a túlélési ösztönön alapul. Mottója: „Ha kijössz másokkal, élsz, ha támadsz, téged is megtámadnak.”

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Bak ma maga a változás, pozitív értelemben! Kezdjen bele bármibe is, a nap folyamán, a sikerben biztosan oroszlánrésze lesz. A helyes döntések meghozatalában azonban szüksége lehet segítségre, szövetségesre, aki kicsit felrázza, gyakran földhöz ragadt, reális, logikus világából, s szárnyra kelti kreatív énjét! Engedjen sokat, s a jutalma is sok lesz! Csökönyössége és kitartása ma kevésbé lehet kifizetõdõ, mint, ha rugalmas és laza énjét veszi elõ! A siker csak az ön választásán múlik!

A Rák a legelfogadóbb csillagjegy

A Rák az egyik legnyitottabb, legbarátságosabb csillagjegy. Természetéből adódóan rendkívül elfogadó – egész egyszerűen azért, mert figyel a  beszélgetőpartnerére, a barátaira, a párjára, őszinte érdeklődéssel hallgatja őket. Persze ő is gyakran ítélkezik, ugyanakkor a pozitívumokért cserébe a negatív tulajdonságokat is elfogadja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: